” Ni ken4n anak mat saleh ke, comel sangat ni.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Mua Bellaz, Muhammad Aisy Ean Yusuf. Alahai, Memang Comel Sangat Terutama Matanya Yang Ala-Ala Anak Mat Salleh !!

Nur Nabila Zulyadaini atau lebih mesra disapa dengan nama Mua Bellaz merupakan seorang jurusolek professional. Dia baru sahaja dikurniakan cahaya mata ketiga pada Ogos lepas dan diberi nama Muhammad Aisy Ean Yusuf.

Namanya yang sangat unik dan cantik begitu sepadan dengan wajahnya yang comel. Di laman instagram Yusuf, telah mempunyai lebih 43 ribu pengikut walaupun masih kecil. Raut wajah Yusuf  telah menjadi perhatian pengikutnya yang teruja dengan wajah comel anak lelaki Bellaz ini.

Meninjau ke akaun Instagram milik Bellaz, dia telah memuatnaik gambar terbaru Yusuf yang kini sudah berusia 3 bulan. Seperti selalu wajah Yusuf sering dipuji comel dan sekali imbas seperti anak mat salleh. Berkulit putih gebu dan bermata cantik membuatkan ramai terpuk4u.

Dengan kapsyen ‘ada yang sudi jadi girlfriend saya tak’, kapsyen tersebut telah meraih banyak komen yang ger4m melihat mukanya yang sangat cute. Amboi, kecil lagi dah ramai yang booking ye. Maklumlah wajah Yusuf yang comel tidak jemu mata memandang.

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

@eanyusuf Ada sudi jdi girlfriend sy x

A post shared by Nabilah zulyadaini (@muabellaz) on

Siapa tidak ger4m melihat anak Bellaz ni kan. Memang melt1ng habis wajah Yusuf ini. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” Masyallah hensemnya menantu mummy . Segak2 la ank ampa bella. Ni kenan anak mat saleh kaa. comel sangat sangat ni.. “

” MashaAllah… Comelnya. Ger4m tengok matanya yang bulat. Cam anak arab pun ade . Segala puji bagi Allah. Mcm anak orang puteh.. “

” Ya Allah comel nye ciptaan tuhan yang sorang ni.. aunty f4ll in love with u yusuf… Kalau macam ni saya dah pangkat makcik pun sudi.. “

” Anak omputih mana ni wei… lebih noh noh encem. Bak sini nk pinjam g0m0iiii. Ad0iiii Hensemnyaaa.. minta izin nak save ye sis Bella.. “

” Comel gebu nye kulit yusuf. Klu aunty mngandung baby boy hrap ken4n mcm yusuf  ger4mmm.. aunty nk jadi baby balik laaa mcm ni.. “

” Ya … Saya sudi jadi girlfriend awakkkk.. Subhanallah. Hay Yusuf . sihat selalu yaa .. Anak mat salleh ke nih comey la weyy…. “

” Ala segak nya.. Harap anak kami nanti kluar gebu mcm yusuf.. Doa kn urusan bersalin dipermudahkan sis bellaz.. Comey nye aby yusof ni kn hee ger4m btl la.. “

Untuk makluman, Bellaz sendiri merupakan wanita berdar4h kacukan Turki dan Melayu. Jadi tidak hairanlah anak-anaknya semua cantik dan comel belaka. Semoga Yusuf membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muabellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..