Connect with us

Artis / Selebriti

” Cantiknya Bella masa zaman sekolah.. ” – Netizen

MUA Bellaz Muatnaik Gambar Ketika Berusia 16 Tahun Raih Perhatian Ramai. Wah Zaman Sekolah Pun Dah Cantik, Pakai Tudung Senget Pun Lawa. Kulit Pun Nampak Mulus Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram MUA Bella atau nama sebenarnya Nabilah Zulyadaini, p0sting terbaru Bellaz telah meraih perhatian ramai. Bellaz telah memuatnaik gambarnya ketika zaman persekolahan.

Bella membandingkan gambarnya ketika berusia 16 tahun dan gambarnya yang terkini di usia 29 tahun. Bella juga mengenakan pakaian yang sama serta memakai tudung sekolah untuk memperlihatkan wajahnya yang sama.

Sememangnya wajah Bella tidak banyak berubah sehingga dewasa. Seperti yang dikongsikan di ruangan kapsyen, wajah di usia 29 tahun merupakan wajah keibuan di mana nampak semakin matang.

Apa yang meraih perhatian ramai ialah wajah Bella di usia 16 tahun yang tetap nampak cantik dengan kulit wajahnya yang mulus. Walaupun memakai tudung senget ketika di zaman persekolahan, wajah Bella tetap ada manisnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai memuji penampilan Bella ketika berusia 16 tahun. Antara komen-komen yang diberikan oleh  netizen  :

” Kami hat lipat tudung letak cover folio tu Bellaz oiii.. Segaknyaa hang bella oi.. memang legend cara lipat tudung mcm ni.. “

” Awet muda aihhh.. sblm pun dh helok.. kami klau buat sblm selepas sodehhhhhh.. awat makin berumur makin segal oi.. “

” Maintain segak.. dua dua pun cantik.. makin tua makin lawa.. ni jns stail lipat tudung kalau tgk kat tepi tk nmpk mata.. “

” Cantiknya masa budak sekolah, kami lipat tudung sm mcm bella. kami dipanggil otai bila lipat lagu tu noh..”

” Dari dulu segak dan lawa betui.. 16 tahun tu muka sama dengan anak sulung Bella.. tak makan dek usia.. maintain lawa.. “

” Cantik Bella, dulu sampai sekarang.. kalau zaman saya budak johor lipat cmni.. laa baru 29 ka, kita sebaya.. ingat tua dari kami.. “

” Zaman kami kalau lipat lagu tu dipanggil minah gedik.. masih cantik macam dulu dulu, awet muda sangat hang.. “

Walaupun perbezaan gambar tersebut sudah lebih 10 tahun berlalu, namun wajah Bella tetap seperti dahulu. Semoga Bella terus berjaya dalam bidang solekan yang diceburinya dan sentiasa dimurahkan rezeki.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mua Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT