” Alolo, macho tapi nampak kemanjaan tu bila abang-abang dia mengus1k.. ” – Netizen

Video Fahrin Ahmad Dan Norman Hakim Beri Ucapan ‘Selamat Hari Lahir’ Kepada Zul Ariffin. Alahai M4lu-M4lu Pulak Zul Bila Dengar Abang-Abang Sado Panggil Dia ‘Adik’ !!

Nama pelakon Zul Ariffin sangat dikenali ramai. Bukan sahaja memiliki wajah yang sangat tampan, malah Zul juga memiliki bakat yang besar dalam bidang lakonan. Boleh dikatakan kesemua drama-drama dan filem yang dilakonkan oleh dirinya mendapat pujian.

Untuk pengetahuan, semalam 25 Oktober merupakan hari lahir Zul. Meninjau di akaun Instagram milik pelakon Fahrin Ahmad, telah berkongsi video live bersama pelakon Norman Hakim serta Zul Ariffin.

Menerusi video itu, Fahrin turut tidak ketinggalan memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada Zul. Namun ketika Fahrin memberikan ucapan tersebut, Fahrin telah memanggil Zul dengan panggilan ‘adik’ .

Setelah mendengar, reaksi Zul seakan m4lu-m4lu. Malah, sempat Fahrin dan Norman menyak4t Zul bertanyakan apa yang diinginkan Zul sempena hari lahirnya itu. Di akhir video tersebut Norman dan Fahrin turut menitipkan doa buat Zul.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat Zul. Antara komen-komen menarik adalah :

” Hahahaha happy birthday bradder.. ” – Tony Eusoff

” So cute lah, m4lu2 yer Zul bila panggil adik. Apa-apa pun selamat hari lahir buat Zul Ariffin. Semoga cepat bertemu jodoh.. “

” Semua abang2 geng badan ketul-ketul ni aka abang2 sad0. Wish besday untuk Zul, semoha panjang umur dan dimurahkan rezeki.. “

” Happy Birthday Zul, semoga dikurniakan kesihatan yang baik, semoga segala dipermudahkan segala urusan.. “

” Tiga2 hero malaya yang handsome. Selamat hari lahir Zul, cute pula tengok dia malu2 bila kena panggil dengan pnggilan adik tu.. “

” Cute jer ucapan Fahrin, sempat lagi menyak4t yer. Amin, moga Zul cepat bertemu jodoh dan segalanya dipermudahkan.. “

” Aloooo, macho tapi nampak kemanjaan bila abang2 dia mengusik. Happy Birthday Zul, moga terus kacak selalu.. “

Halah halah, comel lah muka m4lu-m4lu Zul tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari lahir buat Zul Ariffin, semoga Zul sentiasa berjaya dalam kariernya dan segala urusan Zul sentiasa dipermudahkan.

Silakan SHARE…

Sumber : IGĀ  Fahrin Ahmad, Zul Ariffin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..