” Mata tu mengg0da betul, awww jat0h hati pada si kecik ni.. ” – Netizen

Video Terkini Anak Bella Astillah, Ara Adreanna Yang Sangat Comel. Makin Nampak Macam Rupa Daddy Sangat Ara. Mata Tu Cantik Betul !! 

Nama pelakon dan penyanyi, Bella Astillah sentiasa menjadi sebutan peminat. Memiliki raut wajah yang cantik, Bella semakin ramping dan jelita selepas melahirkan anak keduanya pada bulan Julai yang lalu. Bella kini sudahpun dikurniakan sepasang anak diberi nama Ayden Adrean dan Ara Adreanna.

Meninjau akaun Instagram Ara Adreanna, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Ara ketika diusik Bella. Kelihatan jari Bella mencuit-cuit hidung Ara dan si kecil tersenyum riang. Alahai manis sangat senyuman Ara dan wajahnya itu semakin comel dari bulan ke bulan.

Ara kini sudahpun berusia 4 bulan dan membesar dengan sihat. Umum mengetahui sehingga sekarang, Ara masih lagi belum berjumpa dengan daddynya, Aliff Aziz. Mereka sekeluarga masih menanti masa untuk sempadan negara dibuka bagi membolehkan mereka bertemu.

Melihat wajah terkini Ara ini, Ara yang semakin putih gebu dan chubby ini membuatkan peminat tidak jemu melihatnya. Malah setiap kali video dan gambar Ara dikongsikan tentunya peminat memuji kecomelan wajah puteri kesayangan Bella ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Morninggg 🥰

A post shared by Ara Adreanna (@araadreanna) on

Gelagat Ara yang tersenyum gembira ini menarik perhatian peminat. Rata-rata terpesona dengan anak mata Ara yang bulat dan kulitnya yang putih gebu. Antara komen-komen mereka :

” Cantik mata Ara, rupa ikut daddy dia dah. Makin comel Ara ger4m tengok senyum tu. Cantik sangat mata dia.. “

” Ermmm comelnye anak cina nie, jelas laaa muka makin sama dengan daddy dia. Makin cantik Ara, makin manis senyum tu.. “

” So cute, daddy face sangat Ara. Mata tu menggoda betul, awww jat0h hati pada bud4k kecik ni. Oh my her eyes are gorgeous.. “

” Jantung hati umi, wan dan tok ayah.. Cucu kami yang baik dan hebat. Lawa ya Mata dia.. gelap je. lawa btol.. “

” Ya Allah, comel sangat Ara ni. Cantiknya mata dia, cute sangat. Makin gem0kkkk Ara, ger4mmm.. “

” Ya Allah comey sangat sama muka dengan aliff. Comel sangat mata Ara, rambutpun comel je tumbuh macam tu hehe.. “

” Comel nya anak sis bella ne ger4m btul tngok…. mata dia macam pakai celak, cute sangat. Makin cantik anak ini, happy senyum je.. “

Siapa tidak ger4m melihat bayi seperti Ara yang semakin membulat ini. Dengan mata hitamnya yang bulat dan senyuman sebegitu, pastinya membuatkan Ara semakin disayangi peminat. Semoga Ara membesar dengan sempurna dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ara Adreanna, IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..