” Dah besar dah Aleesya, anak dar4 dah cantik macam mommynya juga.. ” – Netizen

Gambar Terkini Erra Fazira Bersama Anak Perempuannya, Engku Aleesya. Makin Cantik Aleesya Sekarang, Dah Nampak Rupa Mommynya !! 

Nama pelakon dan pengacara, Erra Fazira cukup sinonim dengan gelaran Primadona Filem Melayu. Bekas ratu cantik ini masih mengekalkan kejelitaannya walaupun usianya sudahpun lewat 40-an. Erra juga bergelar ibu kepada seorang anak perempuan bernama Engku Aleesya.

Meninjau akaun Instagram Erra Fazira, telah dikongsikan gambar terkininya bersama Aleesya. Erra yang menulis di kapsyennya berbunyi tiada anak perempuan dan ibunya yang tinggal berjauhan walau apa juga jurang di antara mereka. Erra juga turut melu4hkan rasa sayangnya pada Aleesya.

Melihat pada wajah anak dan ibu ini, kedua-duanya memiliki kecantikan yang sama. Aleesya yang sudahpun berusia 12 tahun ini membesar dengan penuh kasih sayang daripada kedua ibu bapanya ini. Aleesya juga terlihat mewarisi wajah kedua-dua ibubapanya itu.

Seperti anak gadis lain, Aleesya juga akrab dengan ibunya ini. Jika anda pengikut akaun sosial Erra, pastinya pernah melihat telatah Aleesya bersama Erra. Aleesya yang fasih berbahasa Inggeris namun agak pel4t apabila berbicara dalam bahasa Melayu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sudah besar dan meningkat remaja Aleesya ini bertambah cantik wajahnya. Ada yang mengatakan Aleesya mirip ayahnya dan tidak kurang juga yang melihat Aleesya iras Erra. Antara komen-komen mereka :

” Dah besar dah Aleesya, anak dar4 dah cantik macam mommynya juga. Muka lembut je, tenang tengok.. Hidung n mulut makin besar dah mcm mummy erra dah.. “

” Fuhhh cantiknya anak kak Erra, Anak dan ibu dua-dua cantik. Mirip daddy dia tapi cantik macam mommy. Bakal pelapis Ratu Malaya.. “

” C0py paste betul muka mak, so beautiful. Dah besar anak dar4 mama ni, dua-duanya cantik sangat. Like mother like daughter.. “

” Cantik macam ibunya, comelnya anak ibu. Precious Msa keci look like mom skrg semakin look like Abah…. Comel sgt. Semoga menjadi anak yg berbakti kpd ibu bapa… “

” Cepat masa berlalu dah besar Aleesya sama macam mamanya cantik dah mampu berdikari. We LOVE both. moga sentiasa dalam lindungan Allah.. “

” Comey sungguh dua2 anak beran4k ni , iras mom dan ayah la muka Aleesya ni. C0py paste her mom. Like mother like da0ter.. “

” Knp muka mak n ank tak nak beza. Erra pls share tips cantik walau usia smakin meningkat. Ked0t2 pun tak dak huaa jeles.. “

Anak dan ibu kedua-duanya sama cantik. Iyelah mana tump4hnya kuah jika tidak ke nasi, sedikit sebanyak pasti kecantikan Erra akan terkena tempiasnya pada Aleesya. Semoga Erra dan Aleesya sentiasa gembira bersama dan Aleesya membesar menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..