” Pandai tengok video mama dengan baba dia, siap senyum.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Ketika Melihat Video Emma Dan Shazli. Amb0i Baby Dah Mula Rindu Mama Dan Baba. Terus Senyum Dan Ceria Dengar Suara Mama. Pandai Gabriel !!

Umum mengetahui Emma Maembong dan suaminya, Shazli Azhar kini sedang menjalani kuar4ntin di rumah. Bayi mereka, Shariq Arshan Gabriel diletakkan di bawah jagaan kakak sulung Emma, Coddy Maembong. Selain Coddy, Beby Maembong juga turut sama membantu untuk melancarkan proses menjaga Gabriel sepanjang ketiadaan Emma dan Shazli.

Meninjau akaun Instagram Coddy Maembong, telah dikongsikan video yang memaparkan gelagat Gabriel sedang seronok menonton video di peranti handphone. Coddy yang memberitahu bahawa Gabriel merag4m semalaman dan mereka mengambil inisiatif dengan memasang video yang memaparkan Emma dan Shazli.

Rupanya si kecil ini sudah mula rindukan mama dan baba nya. Gabriel yang dilihat ceria dan membunyikan suara apabila wajah Emma dan Shazli muncul di skrin handphone. Pandainya Gabriel, diperhatikan dengan kusyuk video mama dan baba nya ini.

Untuk makluman, Emma kini sudahpun memasuki hari ke 10 tempoh kuar4ntinnya. Emma juga sudah tidak sabar untuk berjumpa dengan Gabriel dan Emma ada memuatnaik statusnya ini di Instagram miliknya. Sedikit waktu sahaja lagi keluarga kecil Emma ini bakal bersama semula.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Gabriel menonton video Emma dan Shazli ini meraih perhatian ramai peminat. Rata-ratanya turut bersimpat1 dan tersentuh dengan gelagat Gabriel ini. Antara komen-komen mereka :

” Alow sed1h nenek tengok, cucu rindu mama dan daddy dia , happy dia tengok video.. ” – Janet

” Ya Allah pandainya dia, kelu4r airmata nengoknya. Semoga mama dengan baba dia cepat semb0h.. Aamiinn.. “

” Buat video call la kakak, kes1annya dia. Gabby rindu bau mama daddy , Comelnya dia.. Pandai tgk video mama ngan baba dia ye siap senyum.. “

” Ya Allah.. Aunty yg nang1s tgk awk syg. Moga awk trus kuat ye wahai anak.. In sha Allah u can see ur mama dan baba soon.. Aamin Ya Rabbal Alamin.. “

” Alolo s1an gabby ye. Dapat dengar suara mama baba tu ceria b├álik. Pandai sangat baby gabby ni. Terus aktif bila nampak mama baba.. “

” Ololo comelnya Gabriel. Pandai pulak tengok mama baba dia. sed1h pulak rsa, dia rindu mama dgn baba dia… sabar yer sayang.. “

” Alahai s1annya baby Gabby rindu mama baba.. kejap jer lagi InshaaAllah boleh jumpa mama baba.. “

” Ya Allah cerdiknya, tersenyum smbil menang1s tgk gelagat bby… Rindu sgt2 kat mommy, daddy… Moga erma dan husband cepat semb0h.. “

Pandai sungguh Gabriel apabila melihat wajah Emma dan Shazli terus senyum dan bersuara. Janji dapat melihat wajah dan mendengar suara mama dan baba iye tak Gabriel. Apa pun, semoga Gabriel sihat selalu dan untuk Emma dan Shazli, semoga cepat semb0h dan kembali ke pangkuan anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Coddy Maembong, IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..