” Alhamdulillah finally, berbayar segala hut4ng kerinduan.. ” – Netizen

Gambar Terkini Pertemuan Semula Dayah Bakar Dan Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Dengan Suami, Kapten Haniff Hamidi. Setelah Setahun, Akh1rnya Bersatu Kembali. Selamat Berbahagia Dayah !! 

Meninjau akaun Instagram Dayahlova, telah dikongsikan sekeping gambar terkini Dayah bersama anaknya Fahri. Dayah yang berlepas ke Australia beberapa minggu yang lalu telah tamat tempoh kuar4ntinnya dan kini sudahpun selamat bersama suaminya, Kapten Haniff Hamidi.

Haniff kelihatan tersenyum lebar apabila isteri dan anak kesayangan sudah berada di hadapan mata. Pastinya perasaan mereka tidak dapat diungkapkan setelah lama terp1sah. Fahri yang baru sahaja genap usianya 5 bulan beberapa hari yang lalu dapat juga bertemu babahnya.

Untuk makluman, Dayah dan Haniff mula berjauhan sejak Januari tahun lalu setelah Haniff ditugaskan untuk ke Australia. Dayah juga ada berkongsikan sebelum ini video dan gambar ketika menghantar ke lapangan terbang. Oleh kerana situasi di Australia tidak membenarkan Haniff untuk pulang ke tanahair, Dayah mengambil keputusan untuk ke sana bertemu suaminya.

Dayah yang mengambil cuti panjang daripada kerjayanya sebagai pengacara B0rak Kopitiam ini sememangnya seorang wanita yang tabah. Kisah Dayah bersalin tanpa suami di sisi dan Haniff hanya mampu melaungkan azan selepas kelahiran Fahri hanya menerusi video call sahaja.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar sekeluarga Dayah ini membuatkan ramai peminat yang tersentuh. Setelah setahun, masa yang ditunggu-tunggu tiba juga. Antara komen-komen mereka :

” Oh my god, Alhamdulillah finally after 1 years. Berkat kesabaran, saya terharu. inilah yg kami tunggu-tunggu.. Berbayar segala hut4ng kerinduan.. “

” Alhamdulillah mesti rindu teramat kan.. berkat kesabaran tu. Wahhh happy jugak akh1rnya baba dpt pel0k c1um baby fahri dan ibu.. “

” Alhamdulillah, Sampai juga akhirnya. Terima kasih ya Allah akhirnya kau satukan mereka. Comel je family kecil ini. Kita lak s4yu tengok gambar ni.. “

” Yeayyyy, Alhamdulillah.. kak dayah dan fahri selamat bersatu dengan baba. Macam nak nang1s tengok. Peng0rbanan selama setahun manis akh1rnya.. “

” Alhamdulillah, sed1h plak tgok gmba kak dayah lengkap 1 family dah.. finally, yeayy Fahri dan dapat jumpa babah.. “

” Alhamdulillah finally after one year, Tisu mana tisu. sed1h tengok mesti tak tergambar perasaan dapat tengok depan-depan.. “

” Alhamdulillah akh1rnya bersatu kembali family ni. tgk gmbr pn dh seb4k. Kalo tgk video nnti confirm laju je air mata ni.. “

” Finally happy for sis Dayah and baby Fahri. Kak Dayah nang1s please, nak join nang1s sama. Gembira tapi seb4k tengok.. “

Selepas hujan pastinya ada pelangi, begitu juga la Dayah dan Haniff. Akh1rnya bersatu juga mereka sekeluarga setelah setahun berp1sah. Semoga Dayah dan Haniff gembira dan bahagia selalu bersama Fahri. Enjoy bersama babah ye Fahri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayahlova, IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..