” Lahir lahir dah senyum ya Wira, lebarnya terseng1h.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Gambar Thr0wback Ketika Ardy Wira Dilahirkan Sempena Ulangtahun Wira. Wahh, Dari Lahir Memang Suka Senyum Wira Ni Yer !!

Hasil tinjauan kami di Instagram Betty Rahmad, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan wajah Ardy Wira setelah dilahirkan 2 tahun lalu. Hari ini, 19 Januari adalah ulangtahun kelahiran Wira dan Betty turut berkongsikan pengalaman bersalinnya yang tidak pernah dided4hkan kepada umum.

Memulakan ceritanya dengan detik awal merasa k0ntraksi untuk melahirkan, Betty men4han sak1t berbelas jam lamanya untuk Wira selamat dilahirkan. Betty juga sudah hampir melahirkan Wira secara normal namun kerana k0ndisi yang boleh membahay4kan bayi, Betty memilih untuk pembed4han.

Setiap wanita tidak sama pengalaman bersalinnya dan Betty merasai kedua-duanya. Kehadiran Wira membawa kegembiraan kepada Betty sekeluarga. Pada gambar yang dikongsikan ini juga, kelihatan wajah Wira yang comel dan yang menariknya Wira sudah pandai tersenyum.

Bagi peminat yang mengikuti perkembangan Betty sekeluarga, gelagat Wira pastinya sering dilihat di Instagram Betty ini. Wira anak yang ceria dan sering terlihat gembira malahan kebanyakan gambar dan videonya semuanya tidak lekang dengan senyuman.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Wira yang tersenyum itu telah menarik perhatian dan mendapat pujian daripada peminat. Peminat turut mengucapkan ucapan selamat hari lahir untuk Wira. Antara komen-komen mereka :

” Ardy wira ni lahir lahir je dah senyum…. sampai ke besar murah dengan senyuman hehe ger4m, cute 0verd0se la Wira ni.. “

” Lepas tu Wira baru lahir dah ketawa di riba grandmother dia… now that’s a real Wira, both mum and son.. “

” Alololololo pic last tu senyummmm MasyaAllah.. Happy 2nd Birthday Ardy Wira penyeri hari2 aunty di IG selama 2 tahun ni hehehe. sayang Wira.. “

” Awwww 3rd pic he’s smiling, Keluar keluar ardy wira dah happy. happy birthday handsome boy Wira.. “

” Umur baru beberapa jam pun da comel, lahir lahir dah senyum ya Wira. Ahhhh muka wira dr kecik smpai now masih sama hehehe.. “

” Baru lahir pun dh senyum mcm tu. Awal2 lagi mmg dia happy boy, senyum je. Happy birthday Wira, semoga menjadi anak yang soleh.. “

” Dari kecik mmg suka ketawa wira ni. Lebarnya terseng1h dak wira, patutlah dah besar pun terseng1h. Muka manis selalu Wira.. “

Comelnya muka Wira selepas dilahirkan ini dan senyuman tu memang manis. Peminat juga memuji senyuman Wira itu, dari lahir sehingga sekarang memang gemar senyum yer. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran Wira dan semoga Wira membesar menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..