” Cantik dan pandai masak. Tertibnya kerja dan kemas.. ” – Netizen

Belajar Masak Dengan Bakal Ibu Mertua, Peminat Puji Hasil Masakan Elisya Sandha. Wah, Nampak Menyelerakan Dan Menarik Sangat !!

Hubungan pelakon Elisya Sandha bersama anak kepada pelakon Sheila Rusly, Uzair Haqimy bukan lagi rahsia. Pasangan ini ada berkongsi gambar bersama di akaun Instagram masing-masing malah hubungan mereka direstui keluarga masing-masing.

Antara entri terbaru yang dikongsikan oleh Elisya ialah gambar-gambar dia belajar memasak bersama Sheila Rusly. Perkara yang sama turut dikongsikan di akaun Instagram Sheila sendiri. Ini bukanlah kali pertama Elisya belajar memasak bersama Sheila.

Sebelum ini sudah beberapa kali Elisya memasak bersama Sheila dan kali ini Elisya belajar membuat sardine puff. Sheila turut bertanya kepada pengikut Instagramnya mengenai markah yang layak diberi kepada Elisya berdasarkan hasil masakannya.

Berdasarkan beberapa gambar yang dikongsikan, dapat dilihat Elisya begitu teliti dalam menyediakan masakan dan hasilnya nampak menyelerakan sekali. Menurut Ozlyn melalui kapsyen yang dikongsikan, dia juga tidak mampu menyediakan sardine puff sekemas ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini mendapat pujian daripada netizen dan ramai mengus1k agar Elisya cepat disatukan dengan anak Sheila. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

Ok nanti boleh rasa air tangan Alisya . Kena aj4r jugak makanan yg kawan2 suka. Wah.. untung bakal mak mertua is sis Sheila Rusly.. itu jer nak cakap.. “

” Ok dah tuu.. LULUS dah tu. untung dpt bakal menantu cantik, rajin masak, pndai berlakon.. alhmdulillah.. cpt2 naik pelamin.. “

” 90 percent lulus ni. Cantik dan pandai masak. Tertibnyer kerja, kemas.. cantik kej4dian sardinepuff tu.. sy bg 100 markah.. “

” Wahhhh cantik kej4diannya, good job. Nmpk pun sedap.. congratulations dik. berapa jam baru siap tu? teliti betul. Nebes masak dpn bakal mak mertua.. “

” Cantik bakal mnantu aunty Sheila ni.. Kardashian style pineng mri.. Cntikkkk ske tgk dia, lawa lh nti cucu2 aunty muka mix2 gtu.. “

” Dah pass jadi menantu lah sis. Ni dia punya test eh, qualified ke tak.. hahahhaha tensi0n sekejap. Lulus 100 peratus boleh jadi menantu.. “

” Masyallah.. sedap ni.. yg tuk4ng uli je da manis. Waahh nampak tekun sgt. Cepat2 la dilangsungkan sis. boleh dah tu panggil MaMa.. cpt2 haq… mama dah on tu.. “

Wah, beruntung Elisya mempunyai bakal ibu mertua yang tidak l0kek berkongsi resepi masakan. Pastinya selepas ini Elisya akan pandai memasak seperti Sheila juga. Ramai peminat sudah tidak sabar melihat Sheila Rusly menerima menantu pula. Semoga dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheila Rusly, Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..