” 100 kali repeat part Yusuf tu, comel dengan slang mat salleh.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Muatnaik Video Anak-Anaknya Mencuba Banana Milkshake Namun Respon Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Buat Ramai Terhibur. Amboi, Dengan Reaksi Muka Tu Comel Sangat !!

Menerusi entri terbaru di akaun Hanis Zalikha, satu video telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan gelagat anak-anaknya, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah cuba meminum banana milkshake. Minuman tersebut disediakan sendiri oleh Hanis.

Ketika menyediakan minuman tersebut, Yusuf seperti tidak sabar menanti minuman tersebut siap. Hanis kemudiannya memberi kepada Yusuf untuk mencubanya dahulu. Namun reaksi yang diberikan oleh Yusuf buat ramai terhibur.

Yusuf menyatakan minuman tersebut tidak sedap dengan mim1k muka yang dilihat tidak mahu menelan minuman tersebut. Slang yang diucapkan oleh Yusuf tersebut mencur1 perhatian ramai peminat. Ditambah lagi dengan m1mik muka yang comel dan dapat dilihat Yusuf tidak mahu menghabiskan minuman tersebut.

Hanis kemudiannya memberikan minuman tersebut kepada Alisa untuk mencuba. Namun reaksi Alisa agak melucukan, Alisa menyatakan ‘ no, thank you’ berserta mim1k muka yang comel dan agak mengada-ngada. Alahai, ger4m melihatnya.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat yang ger4m melihat reaksi dua adik beradik ini terutamanya respon Yusuf Iskandar. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” 100 kali repeat part Yusuf tu, comel.. siapa ajar dia “no thank you” tu aihhh ger4mm cheeky. hahaha tak sedaplahh.. “

” Tak sedaplah. No tentiuuu. Comelnyaaaa dua dua niii . sama macam my kids. dorang kata tak sedap. tapi sedap kot banana milkshake.. “

” Ya Allah comelnya dua orang ni. Tak shedapp laa . Slang matsalleh. Hhhahaha his reaction “tak shedapp laa”.. cheeky alisa.. “

” Omg sedap la tu, kalau masuk thailand wajib cuba br4nd meiji. Super delicious. Mummy blh buat stock banana milk byk2 sbb kurang saingan, takyah bereb0t nak minum.. “

” Why so comel. Salam keknis. Nak g1git alisa sikit boleh ke? Tutup salam. eii pandai yusuf, jujur yusuf.. comel sungguh alisa.. “

” Hahahaha ger4mnya tengok. Alololo dia pun sleng tak sedap dia tuu comel jee. alisa comel sangat. sedaplah banana milkshake..  rugi.. “

” Mengadanya Alisa. sopan sungguh dia cakap no, thank you. reaksi muka yusuf tu cute sangat dengan slang mat sallehnya.. “

Alahai, comel kan gelagat mereka. Nampak bersopan santun kedua adik beradik ini dalam bertutur. Pastinya terbiasa dari ibubapa mereka. Semoga Alisa Aisyah dan Yusuf Iskandar membesar menjadi anak yang membanggakan ibubapa serta soleh dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..