” Comelnya Fateema, sama muka dengan baba dia.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Saharul Ridzwan, Fateema Az Zahra Yang Semakin Comel. Eh, Dia Dah Pandai Nak Cakap Lah !!

Fateema Az Zahra merupakan cahaya mata kedua pelakon Saharul Ridzwan dan isterinya, Deena Emir. Kecomelan Fateema sering mencur1 perhatian pengikut akaun Instagram Saharul atau pun Deena.

Antara video terbaru yang dikongsikan ialah video Saharul bersama Fateema. Dengan kapsyen ‘ sama ke muka? ‘ , ia merujuk kepada persamaan wajah mereka berdua. Ramai pengikut atau peminat yang bersetuju bahawa wajah Saharul dan Fateema adalah sama.

Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Saharul melayan Fateema dan meminta Fateema menyebut ‘ baba’. Fateema kemudian mengikut apa yang disebut oleh babanya. Alahai, comel sangat Fateema ni.

Untuk rekod, Fateema dilahirkan pada 13 Jun 2020 dan kini usianya sudah 10 bulan. Pasangan ini mempunyai seorang lagi anak iaitu Muhammad Luth Ali yang sudah berusia 3 tahun. Kedua-dua anak pasangan ini comel- comel belaka.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini mendapat lebih dari 20 ribu likes dan ramai memuji wajah comel Fateema. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

Yes, Like father like daughter. SAMA SANGAT, eeee comel nye fateema ni.. SEBIJIK, Cub1t pipi dia.. so cute.. “

” Comelnya buda4k tecik ni.. Sama.. anak dan ayah. Abang dia ikut mommy dia.. adik ikut daddy dia.. ok ngam… “

” Comel sangat.. sama sangat sangat.. fateema dah boleh jalan ker .. Sama ank ppuan muka sm mcm ayah.. sejuk org kata.. “

” Photostat betul. Comelnya semoga fateema jadi anak solehah amin.. Like father like daughter.. sebijik sama.. “

” Ya Allah comel nye baby auntie ni .. Dh ank daddy,mestila sama.. c0py paste sangat.. anak baba ni.. ger4m tengok fateema.. “

” Slm petang saharulridzwan.. Comelnya fatema, sama muka dgn babah dia.. Anak n Ayah tentulah sama. selamat hari raya aidil fitri Sharul dan keluarga.. “

” Subhannallah, comel sangat fateema ni.. Anak d4ra abah tentu la sama… selamat Hari raya aidilfitri.. “

Bak kata orang tua-tua, sejuk rumahtangga jika anak perempuan banyak seiras dengan wajah bapanya. Saharul pun handsome orangnya, pastinya Fateema sangat cantik orangnya apabila dewasa nanti. Semoga Fateema terus ceria dan menjadi anak yang solehah dewasa nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan