” Tak dimamah usia la, kasi la rahsia maintain muda.. ” – Netizen

Amy Mastura Kongsi Gambar Sambutan Ulangtahun Kelahirannya Bersama Suami Dan Anak-Anak. Ish Umur Tu Tak Padan Dengan Wajahlah Amy Ni. Dah Warga Emas Katanya, Tapi Nampak Awet Muda Sangat Ni !!

Bekas pramugari bernama Amy Mastura ini mula dikenali sebagai penyanyi sebelum bergelar pelakon. Seorang yang berperwatakan menarik ini mempunyai wajah yang manis dan suka memberikan senyuman.

Tidak hairanlah wajah Amy tidak nampak banyak berubah sejak dari dahulu sehingga kini. Ada kajian mengatakan, senyuman antara rahsia wajah boleh nampak muda selalu. Amy kini banyak aktif sebagai pelakon drama.

Meninjau akaun Instagram Amy Mastura, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan sambutan ulangtahunnya yang ke 50 tahun. Pada gambar pertama, kelihatan Amy bersama sebutir kek yang diletakkan 5 lilin sebagai simbolik umurnya itu.

Kata Amy di kapsyennya, Amy kini sudah bergelar warga emas dengan angka umurnya ini. Seperti biasa, setiap kali sambutan ulangtahun ahli keluarga yang lain, ruangan dapur pastinya menjadi pilihan untuk mereka bergambar.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Amy ini mendapat perhatian daripada peminat. Ada juga yang tidak menyangka umur Amy sudah 50 kerana raut wajahnya yang nampak awet muda tu. Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday ‘adik’ Amy Mastura sebab kakak nampak lebih adik dari fara ni macamana.. ” – Farah Fauzana

” Tak mam4h usia lah. Selamat hari lahir kakak Amy Mastura. Ala kasik la rahsia maintained muda. Macam remaja je.. “

” Happy birthday Amy yang forever young. Tak nampak macam 50 pun kak, nampak macam 19 je kak Amy weh.. “

” Tak macam warga emas pun. Muka teenager je lagi. Happy birthday Kak Amy. Selamat hari raya.. “

” Comel macam dulu jugak kak Amy ni, tak gaya 50 tahun pun. Lilin tu buang 2 kak, argh cantik sangat ciptaan Allah ni. Happy birthday kak.. “

” Happy birthday kak Amy Mastura. 5 lilin tapi still nampak macam 2 lilin je. Muka tu tak berubah langsung dari zaman muda dulu.. “

” Tak sangka dah 5 series kak Amy ni, sentiasa comel dan gorgeous je. Baby face sangat la kak Amy ni. Bukan 50 tapi 15 ni hehe.. “

Memang nampak tak banyak berubah wajah Amy ini. Boleh digelar warga emas yang cantik rupawan ni. Dengan anak-anak pun nampak macam kakak sahaja. Apa pun, happy belated birthday Amy Mastura dan semoga sihat serta gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amy Mastura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..