” Comelnya, style eh Khidir gambar last tu.. ” – Netizen

Sari Yanti Berkongsi Gambar Gelagat Anak Bongsunya, Muhammad Khidir Yang Kini Berusia 7 Bulan Sedang Mengh1sap Jari. Alahai Comel Sangat Khidir, Gaya Gambar Last Tu Memang Sebiji Macam Jep !!

Umum mengetahui, pelakon Sari Yanti dan pelawak Jep Sepahtu telah mendirikan rumahtangga beberapa tahun yang lalu. Hasil perkongsian hidup, mereka berdua dikurniakan 2 orang cahaya mata. Seorang lelaki dan juga seorang perempuan. Yang sulung bernama Dariya Inara manakala yang bongsu bernama Muhammad Khidir.

Melalui perkongsian terbaru di akaun Instagram milik Sari Yanti, telah dikongsikan beberapa gambar anak bongsunya, Khidir yang sedang mengh1sap jari. Khidir yang dilahirkan pada Jun 2020 dan kini sudah menginjak usia 7 bulan lebih.

Diruangan kapsyen, Sari ada memaklumkan yang Khidir gemar memasukkan jarinya ke dalam mulut. Nampak begitu khusyuk Khidir mengh1sap jarinya dalam gambar tersebut. Mimik wajahnya yang comel dan santai buat peminat ger4m.

Lebih menarik perhatian ialah gambar Khidir yang terakhir. Pandai betul Khidir posing sambil menongkat dagu dan pipinya. Rata-rata peminat berpendapat wajah Khidir pada ketika itu sebiji macam muka Jep. Tidak sabar rasanya mahu melihat Khidir besar, mesti kelakar seperti bapanya.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gelagat Khidir mengh1sap jari mendapat banyak tanda suka daripada peminat. Rata-rata memuji kecomelan Khidir dalam gambar tersebut . Antara komen-komen mereka adalah :

” Style eh khidir gambar last, Auww Khidir.. u make me wanna, Menongkat dagu eh awak, Comel lh khidir ni, Aaaaaa cute Abah’s copy paste.. “

” Sebijik muka abah nihh.. Alololo hensem boiii nih… Gambo last tuh cute bebeno.. Ger4mmm, handsomee, Allahu.. Hensem herlok nye khidir.. “

” Jep junior, Sebiji muka abah dy, Ala comelnya khidir, Ank abah sgtlah awak ni, moga jadi insan seperti kedua ibu bapanya.. “

” Mujur jari tgn.. Kalau jari kaki… Haha.. Standby jep ngn sariyanti, Omel sgt ni, Muka abah ni, Pic no 3 comel, Tngk sapa tu, abah jeb ke.. “

” Ibu jari kaki Khidir h1sap tk sari, Muka mcm abah dia laa, Sme bby qte slalu h1sap jari… Ahhaa.. Jari kiri plak tu, Hensem sangat ni.. “

” Khidir dah besar ya puan handsome pula itu.. semoga sehat selalu ya hidir, budak baik ni h1sap jari, besar nanti boleh jadi pelawak cam abah ni.. “

” Yang last tu macam abah selalu buat eh khidir tunggu mama shopping, Gambar yg ke3 kemain lgi dia posing, Gaya menongkat tuu ad0h macam dah besar sangat.. “

Comel betul Khidir dengan jari dih1sap. Mengikut kata-kata orang tua, budak yang mengh1sap jari adalah budak yang baik. Didoakan semoga Khidir membesar dengan sihat dan menjadi insan berguna yang dapat membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sariyanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..