” Weh, i tengok siang tadi sump4h pec4h dowh.. ” – Yaya Zahir

Video Makeup Tutorial Oleh Suami Ain Edruce, Amirul Hafiz Buat Peminat Gel1 Hati. Alahai, Kelakar Betul Suami Isteri Ni. Part Guna Ketip Kuku Tu Memang Tak Boleh Tahan !!

Ain Edruce merupakan pengacara yang dikenali. Lawak spontan yang sering dipertontonkan olehnya di kaca TV sering membuatkan peminat ketawa tidak kering gusi. Kini, Ain sedang mengandungkan anak sulungya bersama suami tercinta, Amirul Hafiz.

Melalui perkongsian di laman Instagramnya, telah dimuatnaik sedikit petikan video mereka membuat make up tutorial di Youtube channel Ain Edruce. Dalam video tersebut, Ain telah menyuruh Amirul untuk membuat voice over (VO) untuk make up tutorial tersebut.

Amirul yang pada permulaannya terkej0t dan cuba mengelak namum terpaksa akur dengan kehendak Ain. Wah, supportive betul Amirul ni. Sewaktu memberi penerangan di setiap step make up tersebut, bermacam-macam perkataan kelakar yang disebut Amirul. Memang tidak kering gusi melihat mereka berdua.

Lebih mendapat perhatian dan buat peminat gel1 hati ialah ketika Ain menggunakan pelentik bulu mata. Pada ketika itu perkataan ketip kuku keluar dari mulut Amirul. Habislah tercabut bulu mata kalau guna ketip kuku. Seronok melihat gandingan suami isteri ini.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Gelagat serta ayat yang keluar dari mulut Amirul mencuit hati rakan artis dan peminat. Rata-rata terhibur dengan suami isteri ini. Antara komen-komen mereka adalah :

” Cr4ck la kau ni.. ” – Eyra Hazali

” Weh i tgk siang tadi sumpah pecah dowh.. ” – Yaya Zahir

” So gooooid.. ” – Sean Lee

” Dia nyanyi lagu closinggg, Part last tu rasa nk tampo je, “ketip ketip kuku guna bulu mata kita”, Supportive husband.. “

” “Biar lentik gaiss bole gantung hanger baju i “ HAHAHA, Adoii lawak terok, Aq tak blehhh lh dollll yaa Allah.. “

” Dari awal sampai habis even tengah iklan pun aku tak berhenti gelak dengar mirul ni bercakap, sumpah. kuasam bethol.. “

” Amek ketip kuku u all.. Can’t stop laughing dowh. ketip kuku guna bulu mata kita yal, Ketip kuku guna bulu mata hahaha whatt.. “

” Ya Allah ainnn.. tak pulak senget tulang pp ko ek laki straight face gini… mcm takde perasaan jek c mirul pon.. adoila korang ni.. moga bsama & bbhagia hingga ke Jannah, inshaa Allah.. “

” A never failed to make my day la both of you, Ketip kuku pun boleh bang mirul, Boleh gantung hanger baju tak menahan tuh. kuang asam btoii.. “

” Ketip kuku pun boleh adoii.. sampai dh tak blh beza kuku dgn bulu mata adoi sakit perut aku gelak, aje g1lerr d buatnya. tp sporting husband dia layankn mk yong tu.. “

Ada saja idea Ain untuk mengenakan Amirul. Amirul pula memang sempoi sahaja melayan kerenah isterinya itu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga perjalanan hidup Ain dan Amirul dipermudahkan dan berbahagia bersama sampai bila-bila.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ainedruce, Youtube Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..