” Nyanyi pun tak sumb4ng, macam dah besar. Perfect.. ” – Netizen

Datin Seri Zizie Izette Muatnaik Beberapa Video Anak Bongsunya, Aalisa Belle Izette Menyanyi Buat Ramai Terhibur. Alahai, Comelnya Suara Cicabelle, Siap Dengan Gaya Lagi !!

Umum mengetahui Datin Seri Zizie Izette mempunyai anak yang ramai. Zizie juga gemar berkongsi gelagat anak-anaknya di media sosial. Boleh dikatakan anak-anak Zizie sering menjadi perhatian di media sosial kerana kecomelan mereka dan gelagat yang menghiburkan.

Meninjau ke akaun Instagram, Zizie ada memuatnaik beberapa buah video yang memaparkan anak bongsunya, Aalisa Belle Izette menyanyi. Menurut Zizie, anaknya ini tidak m4lu atau pun segan apabila diminta untuk menyanyi.

Berbeza dengan abang-abang dan Zizie sendiri yang agak segan untuk menyanyi, tambahan pula apabila berhadapan dengan orang ramai. Pada bulan Mac tahun ini, Aalisa atau lebih manja dipanggil Cicabelle akan menginjak ke usia 2 tahun.

Antara video yang dikongsikan oleh Zizie ialah video Aalisa menyanyikan lagu ‘ Happy Birthday’ dan beberapa lagu kegemaran kanak-kanak. Gaya Aalisa yang begitu konfiden dan menyebut setiap perkataan dengan jelas telah membuatkan ramai terhibur.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat video seterusnya.. )

Perkongsian ini telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Kebanyakan mereka ger4m melihat gelagat Aalisa yang begitu comel apabila menyanyi. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comey sgat anak2 zizieizette… Sikecik ngan kakak sentiasa pakai baju yang sama… Congrats awk tk pernah bezakan anak2.. “

” Nyanyi pun tak sumbang, mcm dah besar. Perfect. Tolong gig1t dia utk sy datin.. plishhhhh.. ger4mnyaaaaa.. cutee yakmatt.. “

” Menghayati btl nyanyi broccoli tu. Kenapa comel sngt awk nie syg. happy birthday isabel.. Omg.. she’s so adorable .. so cute.. “

” Ya ampun comel ye dia. So beautiful daughter..so cute.. Same month with me and my daughter march.. pandai betul… comel sgt.. “

” Cantiknya rambut dia. Curly hair. Love it . Hahaha so cute la cichabellee . Pandainya cute plak tu. Anduiii… Cumil btull.. Bkin ger4m.. “

” Halah2… Comel nya dia menyanyi.. Rasa nak cub1t je pipi m0ntel tu.. Comelnya.. Maybe she’s got that from her daddy,sabahan really appreciate berdendang & berdansa.. “

” Soooo… cuteeee n adorable little girl. Cerdik btl lah chicha ni.. dh lah comel.. now u feel betapa best nya bila ada baby girl kn jade.. “

Wah, nampaknya Aalisa dari kecil sudah menunjukkan bakat seninya. Mana tahu apabila dewasa kelak Aalisa menjadi penyanyi professional pula. Semestinya Aalisa mewarisi bakat seni daripada ibunya kan. Suara mommy pun sedap sangat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..