” Terharu, sed1h, seb4k, semua ada bila tengok reaksi mereka bertemu.. ” – Netizen

Video Anak Datin Zizie Izette, Nayla Nurjenna Bertemu Kembali Kembarnya, Janna Setelah Lama Tidak Bertemu. Part Jenna Dan Janna Berpeluk Erat Tu Buat Ramai Tersentuh, Seb4k Sangat !!

Pasti peminat masih ingat akan anak Datin Zizie Izette Nayla Nurjenna yang mempunyai adik kembar bernama Naila Marjenna atau Janna. Ketika diperkenalkan di Instagram Zizie pada bulan Januari dahulu, ramai yang terkej0t dan mempersoalkan mengapa dip1sahkan pasangan kembar ini.

Namun Zizie sudahpun menjelaskan sebab tidak dapat mengambil kedua-duanya dan Jenna di bawah jagaannya. Jenna dan Janna yang gembira bersama sepanjang percutian itu buat peminat suka melihat telatah mereka. Namun ketika saat mereka terpaksa berp1sah dan Janna perlu kembali ke Sabah, airmata membanj1ri pasangan kembar ini.

Menerusi akaun Instagram, Datin Zizie Izette telah berkongsikan 2 buah video yang memaparkan pertemuan kembali antara Jenna dan kembarnya Janna setelah banyak bulan tidak bertemu. Mereka tidak bertemu hampir 8 bulan lamanya dan pastinya dua-dua saling merindui.

Jenna yang teruja untuk bertemu adik kembarnya ini pantas memeluk Janna apabila pintu bilik dibuka. Alahai sayu melihat kerinduan dua adik beradik ini. Bila sudah bertemu, Jenna dan Janna sudah seperti belangkas dan tidak berenggang. Ibu kandung Jenna juga turut ada bersama memerhatikan gelagat anak-anaknya ini.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Video sebelum ini saat Jenna dan Janna berp1sah kerana Janna ingin pulang ke Sabah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Reaksi Jenna dan Janna ini menarik perhatian dan ramai yang seb4k melihat pertemuan semula mereka ini. Tidak kurang yang memuji cara Zizie yang tidak mem1sahkan hubungan mereka ini. Antara komen-komen mereka :

” Ikatan kasih syg yg tak akan put0s. Tahniah datin, suka tgk cara datin.. “

” Seb4k plak tgk riaksi jenna.. rindu btl dgn kembar dia tu.. “

” Bagus didikan datin.. Jenna tau how to bagi pelukan rindu dgn kembarnya even masi lg budak2.. Jenna rindu niza ba kan.. senyuman gmbra jenna jmpa niza tu ba.. touching.. “

” Alhamdulillah berair pulak mata ni. Touching betul tgk twin ni.. “

” Seb4k lak tgok ms diorang berpelukan.. “

” You’re their angel on Earth. So touched by this , mulia & penyayang nya hati you Datin.. “

” Sed1hnnye mesti diorang saling rindu merindu Kan.. “

” Bagus nya mommy zizi… mcm ny bes sgt2 rasa bahagia bersatu anak n mak dengan adik beradik.. “

” Preciousss momentsss happy.. lama tak jmpe janna.. “

” The way they hugging so sweet. Tiber mata mas0k habuk.. “

” Terharunya sed1h sebak semua ada bila tengok reaksi mereka bertemu.. “

Jelas terpancar wajah gembira dan seronok pada muka Jenna dan Janna apabila dapat bertemu semula. Bak kata peribahasa, air dic1ncang tak akan put0s. Semoga perhubungan mesra ini berkekalan hingga mereka dewasa dan sentiasa berkasih sayang walaupun tidak tinggal bersama. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..