” Serius terperanj4t masa kamera tunjuk muka Sofi hahaha.. ” – Netizen

Video Aksi Mesra Syazwan Zulkifly Bersama ‘Sofi’ Buat Ramai Terhibur. Alamak Lain Benar Wajah Sofi Kali Ni, Nak Menang1s Sama Melihatnya. Kelakar Sungguh !! 

Drama fen0mena 7 Hari Mencintaiku 2 men1nggalkan kesan di hati peminat drama Melayu tempatan. Garapan cerita dan lakonan hebat ke semua pelakonnya menjadikan drama ini antara drama yang mendapat jumlah tontonan tertinggi iaitu 12 juta tontonan.

Watak pembantu yang dibawakan oleh Syazwan Zulkifly dan Wan Sharmila sebagai Helmi dan Sofi antara karakter yang disukai peminat. Keserasian mereka dalam lakonan membuatkan peminat mula menjodohkan dan mendoakan semoga mereka bersama.

Syazwan dan Lala sememangnya mempunyai chem1stry yang kuat setiap kali digandingkan. Sebelum ini juga, banyak drama yang dilakonkan mereka bersama. Syazwan yang suka menyakat selalu dilihat memberi komen sweet di Instagram Lala.

Meninjau akaun Instagram Eira Syazira, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Syazwan sedang membuat aksi menang1s berlatarbelakangkan lagu soundtrack drama 7HM2 sambil memegang bahu seseorang. Kapsyen itu sendiri menarik perhatian apatah lagi apabila melihat wajah sebenar ‘ Sofi’ yang bersama Syazwan ini.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata peminat terhibur dengan aksi Kepeng bersama Pak Azad ini. Antara komen-komen mereka :

” Serius terperanj4t masa kamera tunjuk muka sofi hahaha.. “

” Sak1t perut ketawa, kuang asam la.. “

” Tak pernah fail buat lawak lah azad ni.. “

” Adoiii Pak Azad, sak1t perut mak. Jenuh Sofi gini rupa.. “

” Cehh.. Ingat lala dh td. Seng4l la korang.. “

” Hahaha agak dah ! Nmpk bahu je tahu tu pak Azad. Bahu jantan.. “

” Ni mak andak bukan sofi lagi HAHAHAHAHAHAHHA.. “

” Tengah2 pkai facial mask menyes4l ak bukak ni mcm mnaa nak gelakk jat0h mask ni karang.. “

” Ngekkkkk lahaiii hadoiii la.. Pengs4nnn aku.. “

” Hahaha .. keqaihhh pequt aku gelak wehhhh. Mak Leha tu salah orang.. “

Alahai bila Kepeng dengan Pak Azad bergabung haru betul jadinya. Baca komen-komen peminat pun semua terhibur dengan aksi lucu mereka ini. Apa pun, semoga Kepeng dan Pak Azad terus berjaya dalam kerjaya mereka selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eira Syazira, IG Syazwan Zulkifly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..