” Hint sebenarnya tu, muka Lala pun berubah lain.. ” – Netizen

Video Syazwan Zulkifly Beri Hadiah Istimewa Tanda Minta Maaf Buat Wan Sharmila Terkedu. Wahhh Lain Macam Hadiah Kepeng Ni, Sweet Sangat !!  

G0sip cinta antara pasangan serasi Syazwan Zulkifly dan Wan Sharmila masih lagi hang4t menjadi bualan peminat. Bermula daripada drama 7 Hari Mencintaiku 2, watak yang menggandingkan mereka sebagai suami isteri memberi impak yang besar kepada pasangan ini.

Walaupun sudah berkali-kali ditegaskan oleh Wan Sharmila dan Syazwan bahawa mereka hanyalah kawan, namun aksi mereka di ruangan media sosial menarik perhatian peminat. Syazwan yang terkenal dengan perangai suka menyakat dan g1la-g1lanya itu sering akan men1nggalkan komen sweet setiap kali Wan Sharmila membuat live di Instagramnya.

Syazwan dan Wan Sharmila yang kedua-duanya masih single dan belum berpunya didoakan peminat agar berjodohan. Sememangnya chem1stry mereka dalam drama sudah lama terjalin dan banyak drama yang menggandingkan mereka sebelum ini.

Meninjau akaun Instagram Mymal_808, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan rakaman live antara Syazwan dan Wan Sharmila. Syazwan yang cuba memujuk Wan Sharmila dengan menghantar satu hadiah istimewa membuatkan Wan Sharmila terperanj4t apabila melihat akan hadiah itu.

Jom tonton video di bawah :

Reaksi Wan Sharmila dan Syazwan bila live bersama buat peminat terhibur. Bukan main sesi memujuk kali ini siap dengan cincin couple lagi. Antara komen-komen peminat :

” Hint sebenarnya tu, muka Lala pun berubah lain.. “

” Muka lala cam nk nang1s masa dpt cincin tu.. “

” Weyhhhh aku sengih sesorang dah macam kerang bus0k dah.. hahahah.. i kennot.. “

” Kepeng betul² dh angau dgn lala ni. Sweet betul ni.. “

” Belom pernah seumur hidup I, kawan lelaki bagi cincin hanya untuk mintak maaf je. omg romantik g1ler gak si kepeng ni ek.. “

” Bestnya dpt surpr1se cincin mcm tu. Terima la Kepeng tu Lala.. “

” Tak pernah dibuat orang beb, kawan bagi cincin hanya nak mintak maaf.. “

” Tak larat nk senyum dah tengok 2 org ni tau.. “

” Nmpk sgt si syazwan pemalu bab2 memujuk ni.. “

” Si syazwan ni mmg rasanya tak reti ayat2 pompuan. dia punya muka mmg nampak malu sangat tu.. “

Bersemut betul melihat reaksi merpati dua sejoli ini. Syazwan dengan muka bersahaja meminta Wan Sharmila memakai cincin pemberiannya itu sebagai petunjuk maafnya diterima. Ada-ada sahaja idea mengayat si Kepeng ini. Apa pun, semoga ceria selalu dan andai berjodohan semoga sampai ke jinjang pelamin. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mymal_808, IG Helmisofiemilia, IG Wan Sharmila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..