” Handsomenya anak bujang kak Aishah.. ” – Netizen

Aishah Kongsi Gambar Bersama Dua Anak Lelakinya, Azhad Ahlami Dan Armand Azhari. Wajah Anak Teruna Aishah Raih Perhatian Peminat. Wahhh Handsome !!

Siapa tidak kenal dengan penyanyi lagenda, Aishah yang pernah popular di era 90an dahulu dengan lagu hits nya bertajuk Janji Manismu. Aishah memiliki suara yang lunak merdu dan boleh menyanyi lagu yang bernada tinggi. Aishah juga pernah beberapa kali memenangi anugerah Juara Lagu dalam beberapa kategori menerusi lagu Cinta Beralih Arah.

Meninjau akaun Instagram Aishah, telah dikongsikan sekeping gambarnya bersama dua orang anak lelakinya Azhad Ahlami dan Armand Azhari. Aishah yang mencoretkan cerita tentang perbualannya bersama Azhad dan Armand tentang berbagai perkara termasuk bidang nyanyian dan isu semasa.

Jika dahulu mereka masih kecil dan tidak boleh dijadikan teman untuk berbual namun kini sudah menjadi seperti kawan-kawan pada ibunya ini. Aishah turut bercerita tentang cadangan anaknya Azhad supaya Aishah membuat kolaborasi bersama penyanyi Joe Flizzow untuk projek akan datang.

Aishah turut men1nggalkan pesanan kepada anaknya ini andainya dia dijemput Ilahi suatu hari nanti supaya tidak mengingatkan kepada semua pihak tidak memutarkan sebarang imejnya yang tidak bertudung. Panjang lebar juga coretan Aishah kali ini namun ada iktibar yang dapat diambil daripada penulisannya ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian peminat dan mata-mata tertumpu kepada wajah anak teruna Aishah. Memang ada rupa yang tampan anak-anak bujang Aishah dan ini. Antara komen-komen mereka :

” Hensem2 ikut kejelitaan Kak Aishah.. “

” Abangnya makin handsome lah… Tak lama lagi dpt menantu nie.. “

” Dah besar dah si bongsu. Dulu comel sgt dia nihhh, sekarang kacak betul.. “

” Hands0menya anak bujang kak Aishah. Yang bongsu tu macam mat saleh.. “

” Hencem anak bujang , best plak borak2 mom, sporting gitu.. “

” Setuju sgt2 dgn pandangan dan buah fikiran aishah. Semoga hidup sentiasa dilimpahi rahmat Allah sehingga di akhirat.. Aamiin.. “

” Great mom ! Tak sabar pulak den tg anak2 dewaso.. “

Bila anak sudah boleh dijadikan kawan berbicara, memang seronok untuk sang ibu meluahkan segala rasa. Kedua-duanya pun sudah cukup dewasa dan boleh menjadi pelindung bagi ibu mereka ini. Apa pun, semoga Aishah sentiasa dikurniakan Allah kegembiraan dan kebahagiaan bersama keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wan Aishah Wan Ariffin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..