” First time tengok Lala makeup macam ni, lawa sangat lah.. ” – Netizen

Kongsi Gambar-Gambar Sekitar Hadir Ke Sebuah Majlis, Penampilan Wan Sharmila Cur1 Perhatian Para Peminat. Cantiknya Lala, Nampak Lain Sangat Tau !!

Nama pelakon Wan Sharmila sejak kebelakangan ini menarik perhatian ramai menerusi drama yang dilakonkannya iaitu 7 Hari Mencintaiku musim ketiga baru-baru ini. Sudah berusia 40-an, ramai yang gemar penampilan ringkas pelakon kecil molek itu.

Wan Sharmila juga aktif di akaun Instagram dan sering berkongsi perkembangan kerjaya ditambah dengan wajahnya yang sentiasa mendapat perhatian ramai. Terbaru, Wan Sharmila atau lebih dikenali dengan panggilan Lala telah berkongsi beberapa gambar terbarunya.

Difahamkan Lala telah hadir ke sebuah majlis dan kelihatan ada bersama adalah beberapa selebriti seperti Siti Saleha serta Wany Hasrita. Namun yang menarik perhatian pada kali ini adalah penampilan Lala dalam gambar-gambar tersebut.

Tampil mengenakan solekan lain dari hari biasa, Lala kelihatan cantik dan anggun. Hingga kini perkongsian gambar-gambar itu telah mendapat puluhan ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian gambar oleh Lala dan memuji kecantikannya ketika hadir ke majlis tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” First time tengok Lala makeup macam ni, lawa sangat lah. Berkali-kali saya tengok gambar2 ni, terpeg0n tengok.. “

” Halah halah Lala ke ni, serius lah, lawanya Lala. Kali ni nampak lain sangat lah, betul2 lawa sangat.. “

” Tak prnh nmpk lala makeup camni tp skali bila dh di makeupkan, terus wowwww terpeg0n, cantik sangat2 Lala.. “

” Lain sungguh makeup Lala, cantik sgt, jadi lain terus lah. Ca1r tengok kecantikan Lala, bertuah lah siapa dapat Lala.. “

” MasyaAllah cantik sungguh lah Lala, terkej0t lah tengok. Ingtkan Wawa Zainal tadi, berkali2 tengok tau.. “

” Lala ni kalau makeup cun ter0k ar, biasa nampak Lala makeup simple2 je, memang kali ni woww terus.. “

” Antara artis yg sy memang suka dari dulu sehingga skrng ini lah dia, humble nya lembut dia sopan dia, 1 lagi baby face.. “

Patut lah ramai yang memuji dan terpeg0n, memang nampak lain lah Lala, cantik sangat bila makeup macam ni. Apa-apa pun, semoga Lala terus berjaya dalam bidang yang diceburi dan segala urusan Lala dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wan Sharmila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..