” Yang meny4kat pun melat4h juga, hehe.. ” – Netizen

Video Syazwan Zulkifli Mengus1k Jurusolek Sehingga Melat4h Buat Ramai Yang Terhibur. Part Kena Sumbat Tisu Tu Memang Kelakar. Tu Lah Kacau Lagi Orang, Kan Dah Kena Syazwan, Hahaha !!

‘Melat4h’ memang bukan sikap yang dibuat-buat oleh seseorang, malah keadaan akan berlaku secara tidak sengaja apabila orang tersebut telah dius1k membuatkannya terkej0t dan melakukan sesuatu perkara di luar jangkaan dan aksi mereka yang melat4h ini buat ramai terhibur.

Begitu yang dikongsikan oleh satu akaun Instagram milik bambam studios sebuah video yang memaparkan pelakon Syazwan Zulkifly yang sedang menyak4t seorang jurusolek. Aksi tersebut telah dirakamkan oleh rakan Syazwan di set penggambaran.

Syazwan yang duduk di kerusi telah mencu1t jurusolek tersebut yang sedang berada di belakangnya sehingga membuatkan jurusolek tersebut terkej0t dan melat4h. Gelagat jurusolek itu buat Syazwan dan rakan-rakan yang lain gelak dan ketawa. Malah sempat lagi jurusolek itu menyumb4t tisu yang dilapnya ke dalam mulut Syazwan.

Perkongsian video tersebut telah meraih puluh ribu tanda like daripada netizen yang terhibur dengan berkongsian video tersebut. Manakan tidak, saat jurusolek tersebut melat4h ketika menyumbat tisu ke dalam mulut Syazwan, Syazwan juga turut melat4h bersama.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat aksi Syazwan dan jurusolek melat4h. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Yang kaki mengus1k pun melat4h juga, hahaaha Syazwan ni boleh ganti Dato’ AC suka menyak4t orang melat4h.. “

” Ni mesti geng PS Mansur juga ni, tak larat nk ketawa tengok, sempat lagi Syazwan ni menyak4t tengh orang buat kerja. “

” Ni kira ok lagi, belum PS Mansur, kalau PS Mansur habis lah pengsan kalau sakat dia guna suara temb4k, hahaha.. “

” Dia buat orang melat4h, sekali dia pun melatah juga, pad4n muka, kenakan orang lagi, last dia juga terkej0t, haha.. “

” Dah serupa kena elektrik orang tu kena us1k, disumb4t tisu kat mulut, haha, ambik kau kac4u lagi orang tu.. “

¬†” Menyak4t orang melat4h ni memang lawak, seronok tengok gaya diaorang, tapi jaga-jaga takut tindakan diluar jangkaan pula.. “

” Tengok banya kali pun aku ketawa berkali-kali, terkej0t orang tu, kes1an tapi kelakar, sorry yer abang, hahaha.. “

Tak sangka Syazwan ni pun suka mengus1k orang rupanya, terkej0t abang tu, tapi last sekali Syazwan terkena juga kan. Apa-apa pun, video yang dikongsiakn itu memang menghiburkan dan kami dari Berita Kopak berharap dengan perkongsian video tersebut  juga turut menghiburkan pembaca semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bambam studios, Syazwan Zulkifly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..