” Dia punya handsome itu seindah namanya.. ” – Mia Ahmad

Dayah Bakar Kongsi Gambar Terkini Wajah Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Raih Perhatian Ramai. Part Tangan Ketul-Ketul Tu Dah Macam Roti Bun, Alahai Comel Sungguh !!

Nur Hidayah Abu Bakar atau lebih mesra dengan panggilan Dayah Bakar merupakan seorang selebriti yang dikenali sebagai pengacara dan penyanyi di Malaysia. Mendapat pendidikan di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Dayah kini merupakan pengacara di Borak Kopitiam siaran TV tempatan, TV3.

Terbaru, Dayah telah berkongsi beberapa gambar yang memaparkan wajah terbaru anaknya, Fahri yang sedang meniarap di Instagram miliknya. Fahri yang memakai baju berwarna hijau kelihatan begitu comel dalam beberapa keping gambar yang dimuatnaik oleh Dayah.

Bukan itu sahaja, tulis Dayah banyak yang dipelajari melalui suaminya. Sejak Fahri dalam kandungan lagi, Hanif selalu memuji isterinya seorang yang sangat luar biasa malah banyak bercakap mengenai kebaikan. Dayah berharap agar anaknya, Fahri mewarisi perkara yang baik-baik daripada suaminya.

Achbar Muhammad Fahri, nama seindah dengan wajah si kecil ini. Dengan pipi yang m0ntel, mata yang bulat dan muka yang putih sangat, wajah Fahri pasti membuatkan ramai yang ger4m. Pantas masa berlalu, Fahri kini semakin membesar dengan comel. Perkongsian dan perkembangan mengenai dirinya sentiasa dinanti-nantikan oleh pengikut Dayah di Instagram.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Dayah telah meraih banyak tanda suka. Bukan setakat wajahnya yang menarik perhatian, namun tangannya yang ‘berketul-ketul’ itu membuatkan ramai yang ger4m. Alahai dah macam roti bun lah Fahri. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Dia punya handsome tu seindah namanya .. “ – Mia Ahmad 

“ Tengoklah tangan diaaaa MasyaAllah mcm roti bun rasa nak sapu butter ngapppppp.. “ – Tasha Mashahar 

“ Gig1t nak ke fahri.. Semoga membesar menjadi anak yg soleh,.. kuat mcm ibu & mempunyai semua sifat2 yg baik mcm ibu & baba.. “ – Fiza Sabjahan 

“ Comelnyaaaa.. Good boy Fahri.. Tu tangan ke roti bun.. ger4mmmm.. so cute.. anak 4rmy Dayah,, Well Done Fahri.. “

 “ Ishhhh tangan ketul-ketul tu.. g1git kangggg.. cutenyaaa.. comeyyy. Tu tangan ke roti bun… “ 

“ Ger4mnya Fahri.. handsome boyyy.. tomeyyy.. Subhanallah comeynya… handsomenya Fahri.. “ 

Tu tangan ke butter bun.. Wow ikot muke ibu sgt yaaa. Sekian.. ncem boy lah fahri nie .. “ 

Eeee tangan ke bun tu gewvamm.. ger4mmm.. comel betul la Fahri ni… Ger4mmm.. pipi tu nak sikit boleh.. “

Alahai comelnya baby boy ni, mesti besar nanti seiras macam muka babanya. Apa-apapun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fahri membesar menjadi anak yang soleh dan mempunyai sifat-sifat yang baik seperti ibu dan babanya. Semoga urusan Dayah membesarkan Fahri dipermudahkan oleh Allah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG dayahbakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..