” Cantik Anju tanpa makeup, glowing muka.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar-Gambar Percutian Bersama Suami Dan Anak, Penampilan Zarina Anjoulie Tanpa Sebarang Solekan Cur1 Tumpuan Ramai. Wahhh Ini Baru Betul Natural Beauty !!

Pelakon yang sering mencipta k0ntr0versi dan bersuara lant4ng, Zarina Anjoulie atau dikenali sebagai Anju kini bahagia menjalani kehidupan berumahtangga. Anju telah mendirikan rumah tangga pada bulan Julai yang lalu bersama jejaka pilihan hatinya, Eilyas Azhar setelah 4 tahun menjadi ibu tunggal.

Perkahwinan Anju ini turut meraih perhatian peminat di media sosial kerana dilihat serba ringkas dan buat majlis di rumah. Hal ini mendapat banyak pujian daripada peminat yang begitu gembira dan menyenangi sikap Anju yang begitu bersederhana.

Meninjau ke akaun Instagram, Anju ada memuatnaik beberapa gambar percutiannya bersama suami dan anak. Anju memilih percutian di tepi pantai di sebuah pantai di Kuantan sebagai tempat untuk meluangkan masa bersama keluarga kecilnya.

Perkongsian Anju di Instagram telah mencur1 perhatian netizen kerana Anju dilihat tampil ringkas ketika bercuti. Tambahan pula Anju tidak mengenakan sebarang solekan tetapi tetap cantik terutamanya kulit wajah Anju yang dilihat begitu mulus.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk gambar-gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Much ❤️ from us

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

Rata-rata netizen memuji wajah kecantikan semulajadi Anju. Antara komen-komen mereka :

” Cantik anju tanpa makeup.. happy tengok family u. doakan kami jugak macam tu ya .. “

” Cantiknya anju, nice skin.. “

” Natural beauty anju.. Love the picture.. beautiful family.. “

” Glowing mukaa kak anjuuu auch.. Sempoi anju.. rilekss je.. tkde lah over2 cam minah salleh bagai.. “

” Suka tgk lovely family ni, anju ttp cntik without makweup till jannah.. “

Wah, nampak seronok Anju meluangkan masa bersama keluarga. Pastinya setiap masa berharga diisikan dengan aktiviti-aktiviti riadah yang menarik. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat bercuti kepada Anju sekeluarga dan semoga berbahagia selamanya. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Anjoulie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..