” Ni kalau ada lopak air dia bant4i minum juga agaknya.. ” – Zarina Anjoulie

Zarina Anjoulie Kongsi Video Perang4i Luar Biasa Anaknya, Martin Buat Ramai Terhibur. Baru Nak Cerita Pasal Pokok Ciku, Sekali Bunt4ng Mata Tengok Perang4i Anak. Alahai Martin, Kelakarnya !!

Zarina Anjoulie atau mesra dengan panggilan Anju merupakan seorang selebriti Malaysia yang sememangnya dikenali di Malaysia. Seorang yang sering mementingkan, mengutamakan keluarga dan selalu membantu golongan-golongan kurang bekemampuan, membuatkan dirinya semakin mendapat perhatian ramai.

Baru-baru ini, Anju telah berkongsi satu paparan video pendek. Dalam video itu, Anju berkeinginan untuk meceritakan mengenai pokok ciku di rumahnya. Namun, telatah anak lelaki kesayangannya, Martin membuatkan Anju terbant0t untuk meneruskan penceritaannya itu

Gelagat Martin yang menj1lat kereta mendapat perhatian Anju. Dengan pantas dan bersuara nyar1ng Anju memanggil nama anaknya sambil bertanya soalan “ what are you doing? ”. Alahai Martin maknya baru nak tunjuk pokok ciku, anaknya dah buat akal. Hahaha comel je galagatnya.

Alahai Martin, otak betul-betul berhubung. Boleh gelak sorang-sorang tengok karenah Martin ni. Bukan itu sahaja, jawapan Martin kepada persoalan Anju “just thirsty” turut menghiburkan. Berfikir di luar kotak dan banyak betul akalnya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Anju ini telah mendapat banyak tanda suka. Tindakan sp0ntan Martin yang turut menghiburkan telah mendapat pelbagai reaksi dan komen peminat. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Thirsty pegi j1lat air ujan hahahhaha.. Pokok ciku kat situ.. Ingatkan dia cal4r kan kereta.. Ya Allah dia j1lat kereta ke.. “

Haiyo lah hai martin oi.. hahaha..  mcm2 dibuek eh.. jangan ikut cam uncle time kocik j1lat pati ais t0mpek sojuk boku tu… melokek toghuih lidah.. hahaha.. “

“ Nanti dia besar bagi dia tengok video ni.. hahaha di j1latnya kereta.. Hahahhahah.. Suara mak2.. Martinn.. alasan dia thirsty.. “

“ Rare betul la bud4k niii hahaha.. ahaha.. banyak kali ulang.. luar kotak betul eh martin.. ahahahahahah anak oh anak abis air kt kete dij1latnyaa.. “

“ Mamanya baru nk nk ckp psl pokok ciku bunt4ng mata tgk anak syg buat gitu… ad0iiii bertabahla… hahhahah ni lawakkk .. aku gelak satu office dengau ahhahaha.. “

“ Ini anak.. Mak ko dah menjer1t dah tu.. Hahahahaaha.. Haha anju.. seri0usly matinnn.. Op0cot terkej0t sekali anju jer1t tul1 sesaat.. “

“ Haus sgt smpai g j1lat air hujan kt body kete tu ye hehehe.. Hahahaha anak oh anak.. Ad0haii bud4k ni….mcm2 akal dia.. “

Martin ini betul-betul enjoy life zaman kanak-kanak. Keletahnya ini pasti membuatkan ramai mengimbau kenangan zaman kecil. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Martin membesar menjadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG anjoulielavocah1

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..