” Muka sebiji daddy, raut wajah Anju memang ikut daddy dia.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Bapanya, Wajah Bapa Zarina Anjoulie Raih Perhatian Peminat. Wah Seiras Sangat, Memang Muka Anju C0py Paste Muka Daddy !!

Zarina Anjoulie atau lebih dikenali dengan panggilan Anju merupakan seorang bekas pelakon dan model. Anju kini semakin dikenali ramai kerana kelant4ngannya bersuara dalam memberi pendapat serta mengulas isu semasa dan sering menjadi viral di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram, Anju ada memuatnaik gambarnya bersama bapanya. Ini bukanlah kali pertama dia berkongsi gambar bersama bapanya. Sebelum ini kelibat bapanya menjadi perhatian netizen ketika di majlis perkahwinannya tempoh lalu.

Anju sangat rapat dengan bapanya dan kini Anju mengajak bapanya menjadi pasangannya dalam membuat sebarang review makanan. Anju sememang sering dijemput untuk membuat review makanan yang dalam masa sama dapat mempromosikan makanan atau kedai tersebut.

Menurut Anju, dengan mengajak bapanya sekali boleh memberi peluang kepada bapanya untuk sama merasai kesedapan makanan-makanan yang dihidangkan serta dalam masa yang sama dapat meluangkan masa bersama bapanya itu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini membuatkan ramai memuji sikap Anju dan wajah dua beran4k ini turut mencur1 perhatian ramai. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Twinnie daddy . anjou ank yg baik .. syg anjou. Alhamdulillah. This is the Real Sugar Daddy. ( like I used to call my Dad too ). What ever it is, semuga Allah meRahmati Anju and family. Aamiin.. “

” Wahhh Anju, anak kesayangan Dadddyy ye. Murah rezki Anju selalu Utamakan Org tua. Keep it Up Dear. Bibir kakak tuuu saya nak mcm tu jelosssssss.. “

” Seriraskan.. sukaaa sgt tengok anju bila tengah ngan daddy anju… happy family anju…  hello daddyy anjuuuu. Anju datang rumah den pulak buat review for new year eve party.. “

” Love sangat tengok anju. Sangat menyantuni keluarga dan org sekeliling. anju sbjik rupa dedi. Dedi girl . muka sama. C0py-paste twins muka sama anak daddy …. dadygirl.. “

” No wonder anak cantikkkk bapaknyaa hensemmmm. Mcm abng ngn adik . Wow happy je.. Memang sejibik anju n daddy.. Luv family.. “

”  Alhamdulillah rezeki Tu. u have a nice heart anju.. Daddy daughter…. Semoga anju n daddy sentiasa dlm rahmah allah n sihat… “

” Look alike.. muka sbijik daddy. raut wajah Anju memang ikut ayah dia, Alhamdulillah. Happy for u .. bestnye sista …. dpt bwk ayah selalu .. dpt rs happy with him together.. “

Sememangnya wajah Anju sangat seiras dengan bapanya terutamanya pada bahagian mata dan hidung. Nampak macam c0py dan paste kan. Semoga Anju terus berjaya dalam apa jua bidang yang dilakukan dan semoga sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Anjoulie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..