“ Hebat betul magic dia. Saya sampai tengok banyak kali.. ” – Netizen

Muatnaik Video Sedang Kemas Rumah, Perkongsian Hairul Azreen Raih Perhatian Peminat. Wahhh Part Bertukar Tu Style Betul Lah, Dah Macam Buat Magic !!

Hairul Azreen seorang selebriti yang sememangnya dikenali ramai dan lakonannya sentiasa disukai peminat. Terutama sekali babak lakonannya dalam filem aks1 yang kelihatan begitu mencabar. Hairul juga dikenali sebagai ayah yang penyayang kepada dua si cilik comel kesukaan ramai, iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah.

Meninjau ke akaun Instagram Hairul, satu perkongsian video yang memaparkan dirinya sedang mengemas rumah menggunakan vacuum mencur1 tumpuan netizen. Hairul nampaknya begitu tekun vacuum karpet rumahnya yang kelihatan sangat cantik dan menarik dalam video itu.

Namun secara tiba-tiba warna dinding rumah Hairul turut berubah sehingga membuatkan ramai yang teruja melihatnya. Malah, ada juga yang perasan gaya rambutnya turut berubah. Perkongsiannya itu seakan magic dan ramai yang terpeg0n melihat kreativiti yang ingin disampaikan oleh Hairul menerusi video itu.

Namun ini hanyalah video yang disunting sebelum dan selepas dinding bertukar warna cat. Apa yang menarik style rambut juga turut bertukar. Alahai kreatif betul Hairul ni buat video, ada sahaja ideanya yang membuatkan peminatnya terhibur.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat yang begitu terhibur dengan video kreatif yang dikongsikan oleh Hairul. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Dengan rambut2 buat magic.. Bila Pr0 buat magic dengan umah pon boleh.. saya sampai tengok banyak kali.. Rajinnnnn bohhh.. elok noh.. mana yang lain.. Rasa mcm gambar tangga tu.. ”

“ Bole tak buat tuto round² ur house.. adore sgt cara hanis deco umah uols.. anyway.. i love the blue one.. sy tgk 2 kali semta2 nk tgk rmbut bertukar haha.. magic.. 10 kali tengok.. ”

“ Lawanya rumah baru dia.. Cantik yg color before lg.. Rumah bau kedai.. Dia punya nganga mcm alisa.. Hahahaha.. Alisaaaaa sgt.. ye ke kemas rumah nii.. Ke saje nak main dayson.. ”

“ Wrna cat dinding pun brtukar.. Wow.. it’s really beautiful color paint.. looking more elegant.. Teraaaa.. rambut pon pendek.. Ah sudah abg hairul rumah jdi putih haha.. ”

“ Fuhhh.. lain maciam.. style.. Cantiknyaaa.. rambut sekali magic.. Rambut tu nampak duluuuuuu.. Baru cat haha.. Waaa hebatnya kamoo.. Cantik rumah.. ”

“ Baru pot0ng rambut ke bang.. Alamak sama la Kaler waincosting umh saya.. cntik kn Kaler ni.. Uik bole buat s1lap Mata nih.. Nak vakum macam tu nak tukar color dinding rumah haha.. ”

“ Klau buat cmtu bleh jimat cat n gunting rambut ke.. Woww.. Hebat betul magic dia.. Wahhh magic omeyy jer nganga.. Suruh alisa kemas.. haa.. dengan rambut pon boleh buat magic.. hahahha.. ”

Alahai, cantik betul rumah dan rajinnya Hairul mengemas rumah. Dekorasi warna rumah yang cantik juga mempengaruhi mood para penghuni. Kami di Berita Kopak mendoakan Hairul semoga sentiasa sihat dan terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi serta bahagia di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber: IG hairulazreen                                                 

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..