” Jujurnya Anju, ini la good value yang tak ada pada artis lain.. ” – Netizen

Alami Kegug0ran Zarina Anjoulie Ded4h Tentang Dirinya Memakai Sesuatu. Dalam Situasi Kegug0ran Pun, Anju Tak Berselindung Langsung Malah Kongsi Kepada Umum Lagi. Takziah Dan Terbaik Anju !!

Nama pelakon Zarina Anjoulie sering menjadi sebutan peminat kerana kelant4ngannya dalam bersuara. Walaupun pertuturannya kadang kala dilihat kas4r, namun kejujuran Zarina membuatkan peminat menyukainya. Zarina sudahpun mendirikan rumahtangga untuk kali kedua bersama seorang jejaka bernama Eilyas Azhar.

Meninjau akaun Instagram Zarina, telah dikongsikan satu video yang memaparkan pended4han Zarina tentang dirinya yang mengalami kegug0ran. Zarina turut sama bercerita tentang bah4ya memakai fillers yang mana Zarina memakainya di dada dan mata sehingga membuatkan Zarina merasa kesak1tannya kini.

Bukan untuk membur0kkan atau menjat0hkan sesiapa, Zarina menegaskan itu adalah pilihannya untuk memakai fillers dan sekarang Zarina dalam usaha untuk mengelu4rkan kembali fillers itu dari tubuhnya. Zarina yang merancang untuk hamil lagi kini sedang mendapatkan rawatan dengan seorang doktor bertauliah.

Tidak mahu simpat1 daripada sesiapa namun Zarina berharap pended4hannya ini akan memberi kesedaran kepada umum tentang bahay4 dan kebur0kan memakai fillers ini. Tidak ada wanita yang tidak ingin cantik dan nampak sempurna namun kadangkala ada risik0 yang tidak disedari oleh ramai wanita di luar dan ini yang cuba disampaikan Zarina.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Zarina ini mendapat perhatian dan kata-kata pujian daripada peminat. Ilmu yang sangat berguna dikongsikan dan antara komen-komen mereka :

” Thanks anju sbb share psl side effect filler.. I’m looking forward for more videos about filler, bleaching, dr1pping and beautician. I hope this message will let you know how much we care and will be thinking of you. Wishing you better health.. “

” Jujurnya anju, Smg dipermudahkan urusan anju dan hrp semuanya berjalan lancar utk buang filler tu.. Semoga Allah permudahkan urusan Anju & sihat menjalani procedure & InshaAllah dapat new brother / sister for Martin.. “

” Baru tahu dan info sgt brguna.. Semoga anju kekal sihat dah dpt baby baru lg.. Takziah atas kehil4ngan ni dan semoga semua urusan anju dipermudahkan.. “

” Nampak sebak dkt muka anju.. Walaupun anju ckp tknk belas kasihan org but anju still manusia biasa. Keep strong anju.. “

” Thanks anju for the sharing.. will waiting for yr next update.. ini la good value yg takde pada retis lain.. anju sgt sincere ye disini.. moga dipermudah urusan you anju.. “

” Salute u And sorry for ur loss. Sy doakan urusan anju dipermudahkan. Dan semoga diberi rezeki zuriat lagi setelah selesai urusan berkenaan filled tu. Aamiiin.. “

” Sumpahhh suka sgt anju terbuka untuk share, sbb mungkin rmai je yg Alami bnda Sama tak sedar n tak tau apa nk buat, so kt sini dah Ada Salah satu jln pnyelesaian yg anju buat untuk ptunjuk PDA yg mmerlukn.. bguss keep it up.. “

Banyak nasihat yang berguna diberikan Anju dan berharap agar sesiapa sahaja yang ingin memakai fillers ini memikirkan sebarang kemungkinan yang bakal ditangg0ng. Apa pun, takziah atas kegug0ran bayi dan semoga Anju dan Yas diberikan rezeki untuk hamil lagi di masa hadapan. Semoga semua urusan Anju dipermudahkan, Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Anjoulie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..