” Cantiknya mata, dapat kenan tang mata pun jadi lah.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Emma Maembong, Shariq Gabriel Yang Begitu Asyik Memandang Kamera. Alahai Melting Betul Tengok Mata Shariq Ni. Pandai Sangat Pandang Kamera Ni, Comel !! 

Hasil tinjauan kami di Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan satu video terkini anak Emma Maembong yang sedang memandang tepat ke arah kamera. Shariq yang bermata grey ini menarik perhatian peminat sejak daripada awal wajahnya ditonj0lkan kepada umum.

Mewarisi keturunan Scotland daripada ibu Emma, Shariq memiliki mata yang sangat cantik warnanya. Lahir pada 8 November lalu, Shariq kini sudahpun sebulan usianya dan membesar dengan sihat. Tidak hanya matanya, malah warna kulit Shariq yang putih kemerah-merahan ini membuatkan Shariq lebih terlihat seperti anak mat salleh.

Emma yang mewujudkan akaun sosial untuk Shariq ini sejak masih hamilkan Shariq kini sudahpun diikuti seramai 58.9 ribu pengikut. Untuk video ini sahaja, ianya sudah ditonton oleh lebih 27 ribu orang manakala keseluruhan posting yang dikongsikan di Instagram ini sudah mencecah 38 perkongsian.

Setiap kali video Shariq dikongsikan pastinya ia menjadi tumpuan peminat dan mendapat jumlah likes yang tinggi. Siapa tidak ger4m melihat wajah si comel ini yang putih gebu. Gabungan wajah Emma dan Shazli menjadikan Shariq antara bayi selebriti yang comel dipandang mata.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Shariq yang memandang ke arah kamera ini menampakkan matanya yang cantik dan bulat itu. Ini menarik perhatian dan mendapat pujian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hemmm comelnyaaaa.. so cute la Shariq. Comel sangat awak ni, gig1t kang hahaha.. Ya Allah comelnyaaa… Subhana Allah, sukanya tengok eyes dia.. tak puas tengok.. “

” Masha Allah, comelnya anak Emma ni. Cantiknya mata, sho chomelll.. Cairlah tengok mata dia ni.. “

” Sebijik muka mama dia, awwww comel lah sayang awak ni.. Mata dia cantik sangat sangat.. Ya Allah comelnya, cutey baby la Shariq.. Suci bersih je muka bby.. ank syurga.. “

” Kiut hmmm.. nak pinj4m mata tu la hehe.. muka mama dia sangat ni.. comelllll.. Cantik mata baby Shariq Gabriel ni.. Masha Allah, sangat-sangat cantik ciptaan Allah swt ni.. “

” Comelnya mata awak baby, kiut sangat. Hemsem mcm papa.. semoga membesar dgn jayanya dan menjadia ank yg soleh buat kedua org tuamu nak.. “

” Aduhai ni besar mst handsome ni.. comel sangat awak ni, Mata dia grey lah. ger4mnya. Comelnya nanti kalau dpt ank perempuan mesti cantik semua pan asia.. “

” Subhanallah.. cantik sungguh ciptaan Nya.. mata yang sangat cantik.. ikut mummy daddy dia.. putih macam kapas shariq.. “

” Cantiknya mata, dapat kenan tang mata pown jadi lah.. Comel, kiut, handsome semua lah ada pada muka Shariq ni.. ” 

Semakin jelas warna mata putera comel Emma dan Shazli ini. Lagi tidak keru4nlah peminat melihat mata Shariq yang cantik dan bulat ini sampai ada yang mengandung pun berharap dapat berjangk1t mata cantik Shariq ini. Semoga Shariq sihat selalu dan membesar menjadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel, IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..