” Comelnya pel0k mommy dan c1um mommy.. ” – Netizen

Video Anak Rizman Nordin, Rizqa Menc1um Ibunya, Nurida Suraya Buat Ramai Cair. Alahai, Baru 4 Bulan Dah Faham Arahan Mommy. Makin Comel Dan M0ntel Lah Rizqa !!

Nama yang cukup unik dan ringkas, Rizqa merupakan anak kepada pereka fesyen terkenal di Malaysia, Rizman Nordin dan isterinya, Nurida Suraya. Rizqa kini sudah berusia 4 bulan dan kelahiran Rizqa menceriakan kehidupan mereka suami isteri.

Meninjau ke akaun Instagram isteri Rizman, satu video Rizqa telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan gelagat Rizqa bersama ibunya ketika di dalam kenderaan. Rizqa memel0k dan menc1um ibunya apabila disuruh oleh ibunya.

Gelagat Rizqa ini telah mencur1 perhatian peminat kerana Rizqa dilihat begitu bijak kerana memahami apa yang disuruh oleh ibunya. Alahai, baru 4 bulan dah faham apa yang dikatakan oleh si ibu. Comel sangat Rizqa dengan lengannya yang m0ntel.

Untuk rekod, Rizman dan Nurida telah mendirikan rumah tangga pada 13 September 2019. Setiap pasangan yang berkahwin pastinya menginginkan cahaya mata dan pasangan ini mendapat rezeki awal menimang cahaya mata sulung dalam tempoh setahun perkahwinan.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen ger4m melihat gelagat Rizqa yang memel0k dan menc1um ibunya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comel sangat. Jgn ckp kau nang1s hahahahahahaha. So clever. Masyaallah. Eeee bessttt pel0kkk si babyyy.. ger4mmmnyaaa.. confirm paling manjaaa niii.. “

” Aloo loooo… clever baby. Comel nya pel0k mommy c1um mommy.. Manja yer rizqaaaaa chayang dia laa. Baby tomel nk gig1t lengan dia.. lama dah tak ber baby … “

” Kiss mummy dia lah. repeat tgk video ni banyak kali. Ololo comel melting mommy . Ala kak, she always sgt buat kita ger4am. Comelnya.. “

” Comelnya, hari hari tengok video dia. Dah besar nanti I’m sure this lil one beautiful like her mommy. Alooolooo.. Comelnyer… nk K1ss sekali.. “

” So cute, comelnya k1ss mummy dye . ger4m tngok rizqa dr baby lagi . semoga membesar dgn sihat n menjadi anak yg solehah.. “

” Pandainya dia. Comelnya rizkaa Ni Mata cm Anak patung. auww… so clever baby doll bertuah sorang nie.. pandai k1ss mommie dia.. “

” Suka la tgok rizqa ni comel sgt2.. Muka dia manis, cantik. Ala..ala…ala…manja nya dia… daddy Jgn jeles.. Rizqaa dah pandai la k1ss mommy.. “

Alahai, makin m0ntel Rizqa dan seronok untuk dig0m0l-g0mol. Bukan main lagi dia menc1um ibunya. Semoga Rizqa Rizman membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah serta menjadi anak yang membanggakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurida Suraya, Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..