” Dia punya senyum senget tu melting.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Aqiqah Anak Rizman Nordin, Rizqaa. Gambar Yang Ketiga Tu Buat Ramai Yang Ger4m Dan Cair. Alololo Comelnya, Manis Sangat Rizqaa Senyum !!

Nama Rizqaa Rizman, anak kepada pereka fesyen terkenal dan juga pemilik jenama Rizman Ruzaini, Rizman Nordin dan isterinya, Nurida Suraya tidak perlu diperkenalkan lagi. Wajah comel Rizqaa sering muncul di Instagram milik ayah dan ibunya.

Hasil tinjauan terbaru kami di Instagram Rizman, telah dikongsikan beberapa gambar ketika Majlis Tahlil arw4h ayahnya dan juga Majlis Aqiqah Rizqaa yang diadakan sekali. Rizqaa yang memakai baju kurung berwarna pink cair kelihatan comel sekali.

Rizman juga turut mengabadikan gambar kenangan atau potret bersama keluarga kecilnya dan juga gambar-gambar bersama ahli keluarga yang lain serta teman rapat yang hadir semasa majlis tersebut berlangsung.

Rizqaa yang memakai skaft dan reben kecil di kepalanya kelihatan tersenyum manis ketika bergambar membuatkan ramai yang cair. Alahai pandai sungguh Rizqaa tengok kamera yer, memang on point lah. Gaya pun dah macam model cilik yang photogenik.

Ikut perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by rizman nordin (@rizman.n)

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar yang seterusnya.. )

Gambar ketiga di posting Instagram di atas membuatkan netizen melting melihat wajah Rizqaa yang tersenyum manis. Rata-rata memuji kecomelannya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Subahanallah.. Beautiful Family.. alaa rizqa smileee sayang la dia.. The third picture of rizqa.. comel sangat2.. “

” Sembahyang.. agama.. smile.. with your daughter and wife.. looks so cute.. eyes looks so black.. hahah.. family photo.. “

” Cantiknyaa rizqaa.. Nice family foto.. Pic number 3 so pretty cantik.. Comei Betul laaaa Rizqa.. Daddy ‘s daughter.. cute sgt.. “

” So cute bby rizqaa.. Comelnya princess.. Pandainye dia senyum.. Macam hindustan muka baby. Mak helok ayah helok.. nahhh keluar double helokk.. “

” Pandainyaaa rizqa senyum on camera. Photogenicnya.. Cantiknya baby Rizqa.. Senyuman meng0da lah rizqaa.. “

” Allah rizqa tak pernah tak cantik.. Pic 3/10 d4mn lovely.. Cantik rambut dia. so cute Rizqaa, tak puas tengok.. “

” MasyaAllah.. perfect n happy family.. Subhanallah.. comeynya si kecik tu.. Dia pnye senyum sengett tuuuuu melting.. “

Alahai Rizqaa, tak pernah lah tak comel. Mata tu ‘mengg0da’ sungguh bila tersenyum. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Rizqaa membesar dengan sihat dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi. Semoga menjadi anak yang solehah buat mummy dan daddy. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG rizman.n

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..