” Ingat suara burung, rupanya suara mummy Riqzaa, haha lawak lah.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Rizman Nordin Bersama Keluarga Yang Sedang Bercuti Di Langkawi. Namun Reaksi Isteri Rizman, Nurida Suraya Yang Tak0t Dengan Burung-Burung Buat Ramai Terhibur. Tak Sangka Pulak Mummy Riqzaa Tak0t Dengan Burung Yer. Rizqaa Pun Makin Comel !!

Rizman Nordin, adalah satu nama yang besar dalam dunia fesyen. Dia antara pereka fesyen yang dikagumi ramai. Malah boleh dikatakan banyak rekaan baju oleh Rizman atas penjenamaan Rizman Ruzaini menjadi pilihan di kalangan artis-artis tanah air.

Telah mendirikan rumah tangga bersama wanita pilihannya, Nurida Suraya, pasangan ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberikan nama sebagai Rizqaa. Malah, ada sahaja perkongsian mengenai Rizqaa yang selalu menjadi perhatian warganet.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Rizman telah berkongsi beberapa gambar dan video ketika dia dan keluarganya sedang bercuti di Pulau Langkawi. Salah satu tempat yang dilawati oleh keluarga kecil ini adalah Langkawi W1ldlife untuk melihat haiwan-haiwan yang ada di situ.

Namun ada satu video yang mencu1t hati apabila melihat reaksi Nurida yang tak0t dengan burung-burung. Sempat Rizman menyak4t pada tulisannya di kaspyen bahawa Nurida mungkin dengan seekor semut pun tak0t dan berserta emoji ketawa.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat reaksi Nurida dalam video tersebut. Selain itu, ada juga memuji kecomelan Rizqaa sekarang. Antaraa komen-komen menarik adalah :

” Ingat suara burung rupanya suara mummy Riqzaa, haha lawak lah. Tapi kalau saya pun tak0t juga kalau burung tu pat0k.. “

” Tiber mummy jadi burung wak wakk, hahaha tak larat nk ketawa ulang video ni, ad0ii Nurida tak0t burung ke.. “

 “Comelnya Rizqaaa, makin besar makin comel sangat. Hahahaha Rizqaa pun terkej0t tengok mummy dia tba2 jadi macm tu.. “

 ” Macam bunyi peacock plak, aduh tertengok lebih dr 2 kali sbb nk clarify bunyi apa, hahaha suara wife Rizman.. “

” Muka Rizqaa blur. Mesti dia tertanya2 ‘ knp mummy jer1t2, Rizqa tak phm ‘ , haha. Video paling kelakar Rizman share.. “

 ” Cantiknya keluarga ni, semua nampak muka sweet sangat. Rizqaa kejap je dah besar, memang copypast daddy lah, manehhh.. “

” Siapa ulang banyak kali, kita geng haha sak1t perut tengok Nurida punya perang4i, penak0t juga rupanya.. “

Kelakar lah mummy Rizqaa ni, punya lah tak0t dengan burung, terus keluar suara comel dia. Rizqaa pun makin comel, ger4m je tengok. Apa-apa pun semoga keluarga ini terus bahagia bersama dan semoga Rizqaa juga terus membesar dengan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..