“ Happy Birthday Anne. Meriah lah rumah, untung anak ramai.. ” – Netizen

Datin Anne Ngasri Kongsi Video Gelag4t Anak-Anaknya Menyambut Hari Lahirnya. Masing-Masing Nampak Teruja. Wah, Meriah Rumah Siap Tunggu Turn Nak Bagi Hadiah. Anne Pun Semakin Cantik, Awet Muda Sungguh !!

Ibu ratu hati bagi setiap anak-anak dan kehadiran mereka sentiasa mewarnai suasana rumah. Begitu juga Datin Naszriah Ngasri atau lebih dikenali sebagai Anne Ngasri dikurniakan empat anak lelaki dan dua anak perempuan yang masing-masing kelihatan membesar semakin cantik dan handsome mewarisi kecantikan ibunya.

Meninjau ke akaun Instagram Anne, satu perkongsian video yang memaparkan gelag4t anak-anaknya menyambut ulang tahun kelahirannya di rumah mereka. Kelihatan mereka begitu seronok dan suasana begitu meriah dengan tawa dan senyuman mereka. Suaminya, Datuk Mohd Sumali Reduan bersebelahannya di atas sofa itu turut merakam suasana sambutan itu.

Anne dikurniakan enam orang anak dan masing-masing kelihatan comel dan membesar dengan sihat dalam video itu. Bertambah menarik lagi apabila sambutan itu bukan sahaja diraikan dengan nyanyian hari lahir, malah setiap daripada anaknya menghadiahkan Anne hadiah. Wah, untungnya Anne dapat pelbagai jenis hadiah daripada anak-anaknya itu.

Anne kelihatan begitu gembira dan pastinya dirinya rasa dihargai oleh insan tersayang terutama anak-anaknya. Pelbagai reaks1 dan gelag4t anak-anaknya kelihatan begitu excited dengan menunggu giliran untuk memberikan Anne hadiah yang disertakan juga kad ucapan birthday. Alahai, so sweet family.

Jom tonton video di bawah :

Posting Anne mendapat ribuan views dan ramai yang mengucapkan selamat hari lahir serta mendoakan kebaikan kepadanya. Malah, ada juga yang mengatakan Anne tetap kelihatan cantik berseri dan maintain awet muda. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Untung anak ramai.. sanah Helwah sayangku.. semoga sentiasa dibawah lindungan Allah swt.. bahagia dunia akhirat ameen ya Rabb.. ” – Anita Baharom

“ Happy bday Anne.. sufi dah kurus.. Ala comelll semua anak u.. Happy birthday dear.. seronok tgk anak2 yg ramai tu.. Cantik u ni sis awet muda.. semoga sentiasa diberkati Allah.. ”

“ Happy Birthday.. Happy birthday to you.. OK kita sebaya.. Thn depan naik lagi 1 anak tangga.. Happy befday Anne.. Semoga Allah memberi kesihatan yg baik bt Anne.. ”

“ Happy birthday datin anne.. happy bday cik Ann.. ade 6 org anak ye.. wah meriahla umah.. Happy birthday Anne, murah rezeki, sehat, ceria dan gembira d sisi famili, selamat berjuang.. ”

“ Selamat Hari Jadi Mama Anne.. ok jom celebrate.. semoga panjang umur dan sentiasa senyum.. Murah rezeki anak dan keluarga semua.. Amin.. Much love.. ”

“ Happy Birthday Anne.. semoga yang baik2 & indah2 buat Anne & keluarga.. love u.. selamat hari jadi buat annengasri.. untung anak ramai..”

“ Ank dah ramai tp mak dia.. still mantain cantik lg mcm berlakon dl2 lg.. HBD.. semoga d bwh lindungan allah n bahagia bersama family until jannah.. ”

“ HBD Annengasri.. moga sehat.. murah rezeki.. di permudahkan urusan n kekal bahagia bersama suami serta anak yg comel2 hingga selama nya.. Aamiin.. ”

Alahai, seronoknya tengok anak-anak Anne sambut hari lahirnya. Apa pun selamat hari jadi buat Anne dan semoga Anne sentiasa sihat serta dimurahkan rezeki dan bahagia di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber: IG annegasri_official 

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..