” Alololo tidur pun senyum.. ” – Yasmin Hani

Video Farah Nabilah Bermain Dengan Anaknya, Andre Omar Buat Peminat Cair. Wah Andre, Pandai Dah ‘Borak-Borak’ Dengan Mummy. Tidur Pun Boleh Tersenyum !!

Pelakon dan model Farah Nabilah baru sahaja bergelar ibu pada bulan October yang lalu. Menjadi ibu bukanlah perkara yang mudah namun kehadiran si comel yang diberi nama, Andre Omar cukup membahagiakan buat ibu baru ini.

Melalui perkongsian Farah di akaun Instagramnya, Farah berkongsi video bermain dan berborak-borak dengan Andre sewaktu ingin menidurkannya. Andre yang berbaju biru turquoise kelihatan sangat comel dan happy di samping ibu tercinta.

Apa yang manarik perhatian, biarpun baru berusia hampir 2 bulan, Andre sudah pandai tersenyum-senyum sewaktu diagah oleh ibunya. Comel betul melihat gelagat Andre, kecil-kecil sudah pandai tersenyum manis begitu. Peminat rasanya tidak sabar melihat Andre membesar.

Di akhir video, kelihatan Andre sudah mulai hendak tidur namun Andre tetap tersenyum manis biarpun matanya sudah mulai tutup. Mungkin terbawa-bawa sewaktu berborak dan bermain dengan ibunya tadi. Comel betul melihat dua beran4k ini.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Andre yang tersenyum-senyum bermain dengan ibunya buat peminat teruja. Rata-rata memuji dan berpendapat wajah Andre seperti ibunya. Antara komen-komen mereka adalah :

” Alololoooo tido pun senyummmm.. ” – Yasmin Hani

” Handsome andre.. sekali pandang mcm daddy sekali pandang mcm mommy.. aunty is c0nfuse.. hehe, MasyaAllah… comeyyy mcm mommy.. “

” Alololo handsome nya dia… seMoga membesar menjadi anak soleh membanggakan mommy daddy yek syg, cute nya. copy paste mamy dye.. “

” Mesti mommy selalu senyum waktu pregnant ni. Baby Andre tak lek4ng senyuman dibibir.. sampai tido pn senyum anak soleh ni.. “

” Mcm mamy dia lh muka kuat senyum pun cm mamy dia hahaha t0mel dia tdo dlm senyum, Alahai senangnya Andre tido.. good boy alhamdulilah.. “

” Adoiiii… ger4mnya.. Rasa macam nak ci0m2 pipi tuuuuu, Andre so clever eaa.. cute lahhh andre ni, Alaa syg…. Cute nye awk… Membesar mnjdi ank yg soleh.. “

” Comel Sedap kalau digom0l2 ni.. masyam, Alololo.. rindu b4u baby… so cute la u… sebiji macam muka Fawaa, Soo cute.. nmpak cerdik.. “

Detik bahagia Farah bersama buah hatinya Andre semestinya akan menjadi memori indah bagi Farah yang baru bergelar ibu. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Andre menjadi anak soleh dan sentiasa berada dalam lindungan Allah SWT.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Nabilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..