” Sweet tengok menantu dan mertua ni.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Gambar Suami, Ayah Dan Anaknya Membahagikan Masa Bersama Raih Perhatian Peminat. Amboi 3 Beran4k Ni, Kat Tangga Pun Jadi Yer !!

Penyanyi, pelakon dan pengacara sensasi Elly Mazlein sudah tidak asing lagi dalam industri seni tanah air. Elly yang lebih mesra dipanggil Kak Lina Pom Pom telah mendirikan rumah tangga bersama seorang guru Geografi yang dikenali sebagai Cikgu Azlan.

Melalui tinjauan di akaun Instagram, Kak Lina telah berkongsi satu gambar suami, ayah dan anaknya yang sedang berkumpul di tangga. Cikgu Azlan dan mertuanya dilihat sedang melihat handphone bersama-sama sambil ditemani si kecil Sefhia.

Gelagat mereka ini menarik perhatian peminat kerana tempat mereka berkumpul cukup rare. Santai betul 3 beran4k ini meluangkan masa bersama. Dapat mertua dan menantu yang sekepala begini cukup membahagiakan buat sesebuah keluarga.

Di ruangan kapsyen Kak Lina gembira melihat mereka berkumpul begitu. Walaupun tempatnya di tangga namun itu tidak menjadi masalah buat mereka bertiga bermesra dan mengeratkan hubungan. Happy rasanya melihat kebahagiaan yang ditunjukkan oleh keluarga Kak Lina ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Gelagat atuk, menantu dan cucu ini membuatkan peminat terhibur dan semua mendoakan kebahagiaan buat Kak Lina sekeluarga. Antara komen-komen mereka adalah :

” Alhamdulillah… mmng terbaek… rezeki Allah Taala… cikgu tu dah hbss kelas geog.. start cuti… k. lina pom pom pulk manja2… selamat berbahagia sweet.. “

” Jarang2 menantu lelaki rapat dengan pak mentua. Biasa yg perempuan je rapat dengan mak mentua, Sweetnya tgk menantu dan mertua ni.. “

” Alhamdulilah Syukur Allah temukan org yg mulia dgn kak semoga kebahagian sampai ke jannah, Ahamdullilah. Hubungan yang diidamkan oleh semua.. “

” Kalu dh bahagia, cer0k dapur pun blh together.. agitchuu semoga kalian terus hidup berkasih syg hingga ke jannah.. aminn.. “

” Buat ape tu anak beranak kat tangga.. Alhamdullilah.. terbaik.. suami cik p0m p0m….. sweet je 3 beran4k, View ni mungkin sekali seumur hidup.. “

” Babah nya ada g3ng… menantu… cucu bahagia .. mama lagi bahagia, Bahagia tak kira kat mana dah kep0mm. Happy to see this.. “

” Asal satu kep4la, tak kira tempat dah, 3 generasi sedang berseronok tu.. jangan kac4u taw, betol.. bahagia tgk kak kep0m p0m skrg.. “

Keluarga bahagia adalah impian semua orang. Melihat keakraban keluarga Kak Lina ini cukup mengagumkan. Nampak bahagia sangat Kak Lina bersama keluarga tercinta. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Kak Lina dan keluarga diberikan kesihatan yang baik dan bahagia selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..