” Muka berpel0h macam ni pun segak, memang natural beauty.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Selepas Bersenam, Wajah Rita Rudaini Cur1 Tumpuan Peminatnya. Hamboi Elok Sungguh Walaupun Tak Makeup, Cantik !!

Kisahnya sering menjadi inspirasi wanita di luar sana. Bergelar seorang ibu tunggal, pelakon Rita Rudaini yang mempunyai dua orang cahaya mata untuk dijaga bukan sesuatu perkara yang mudah, namun dirinya dilihat seorang yang tabah.

Ramai yang kagum akan peng0rbanan Rita yang seorang diri membesarkan kedua anak lelakinya itu. Meskipun sering sibuk dalam kerjayanya, Rita seorang yang menitik beratkan akan hal anak-anaknya. Ada sahaja perkongsian tentang dirinya mahupun anak-anak di laman media sosial akan mendapat perhatian netizen.

Terbaru, Rita telah berkongsi satu gambar terkininya yang memaparkan dirinya baru sahaja selesai bersenam. Wajahnya yang tanpa secalit makeup telah mencur1 perhatian warga netizen. Walaupun Rita telah pun berusia 40 an, wajahnya masih berseri-seri dan tampak muda.

Kalau dah cantik, tak bersolek pun memang nampak cantik, begitu lah yang digambarkan wajah Rita. Bagi yang mengikuti akan perkembangan Rita di akaun Instagram, pasti tahu bahawa kini Rita banyak menghabiskan masanya dengan aktiviti sukan dan juga bersama anak-anaknya.

Ikuti perkongsian tersebut oleh Rita di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecantikan Rita. Antara komen-komen warga netizen adalah :

” MasyaAllah sister, lawanya, muka tak bersolek pun cun habis. Saya memang dari dulu suka betul dengan penampilan Rita.. “

” Segaknya dia, pas bersenam pun so cantik, tak makan tua betul wajah tu. Semoga Rita sentiasa bahagia selalu bersama anak-anak. .”

” Wajah bahagia, cantik dan berseri-seri. Kongsi lah skit tips nak bagi wajah sentiasa cantik tanpa bersolek sis.. “

” Cantiknya Rita, tak pernah tak cantik. Suka tengok gambar Rita ni, walaupun simple, tetap anggun tau.. “

” Muka berpel0h macam ni pun segak, memang natural beauty lah Rita Rudaini. Jimat tak payah beli makeup banyak-banyak.. “

” Cantikkk nye kak Rita, still young forever, muke tu tak mkn umur, semoga kak Rita selalu bahagia tau, happy-happy selalu.. “

” Comeyy lg diaa moga sihat sllu bahagia brsama ank-anak still jannah. Saya minat kak Rita dari dulu lagi, tak jemu mata .. “

Patut ramai yang puji, cantik betul Rita. Bagus Rita sentiasa bersenam untuk gaya hidup sihat. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Rita sentiasa diberikan kesihatan yang baik selalu dan bahagia bersama dengan anak-anaknya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rita Rudaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..