Connect with us

Artis / Selebriti

” Lawanya dia, simple je pakai tudung.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Sedang Sho0ting Drama, Penampilan Farah Nabilah Yang Simple Raih Pujian Ramai. Wah Farah Dah Kembali Berlakon Lah, Cantiknya Farah !!

Farah Nabilah, antara pelakon yang mempunyai bakat yang besar dalam bidang lakonan. Boleh dikatakan banyak drama lakonan Farah sebelum ini mendapat pujian para penonton. Bukan itu sahaja, Farah juga memiliki wajah yang manis dipandang.

Namun setelah mendirikan rumahtangga dan memiliki seorang cahaya mata, Farah kurang aktif dalam bidan lakonan dan Farah lebih memberikan tumpuan dalam urusan rumahtangga. Terbaru meninjau di akaun Instagram, Farah ada memuatnaik beberapa gambar terbarunya.

Tulis Farah yang dirinya sudah lama tidak sho0ting dan merindui untuk berlakon. Pada masa sekarang, Farah sedang sho0ting sebuah drama yang bakal ditayangkan pada hari raya nanti. Perkongsian oleh Farah ini telah menarik perhatian para peminatnya.

Ada yang menyatakan yang Farah kelihatan cantik meskipun simple mengenakan tudung bawal. Sehingga kini, gambar-gambar terbaru Farah telah menerima lebih 13 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji penampilan Farah dan menyukai Farah sudah kembali berlakon. Antara komen-komen menarik adalah :

” Lawanya dia, simple je pakai tudung.. Sumpah rindu tengok akak dkt tv tau.. Welcome back akak.. “

 ” Cntik kak Farah  tak sabor nk tgok huhu mesti best drama nie.. Rindu lah Kak Farah berlakon drama Cik reen Cik Ngongek.. “

” Ehhh!!! Yeayyy.. Sudahh kembali … Welcome backkk Fawa.. Cantiknya Fawa sekarang, berseri-seri wajah.. “

” Yeayy..  Tdg bawal tho, nampak makin awet muda ya Farah..  Still nampak cantik macam dulu, tak berubah.. “

” Fawaa suka tengok u berlakon plus cantik aaa bestnyaa, yeaaay.. Tak sabar nak tengok drama ni, mesti best kan.. “

” Fawa’s comeback .. Bestnya… Rindu sangat nak tgk Fawaa berlakon lagi.. Bila tayang tuh, nak tengok.. “

” Woahhh cantiknya.. Omg yayyy excited sangat lah.. Welcome back Farah, lama betul tak berlakon.. “

Alahai cantiknya Farah, nampak makin berseri-seri sekarang ni. Mesti ramai peminat yang merindui lakonan Farah dan tak sabar untuk melihat Farah kembali berlakon. Apa-apa pun semoga Farah terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG farahnabilahofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT