Connect with us

Artis / Selebriti

” Ingatkan si abang dah muka mat salleh sangat. Sekali adiknya lagi muka omputih daa.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Dan Video Percutian, Perkongsian Farah Nabilah Raih Perhatian Peminat. Alahai Comel Sungguh Anak-Anak Farah Ni. Yang Bongsu Yusuf Gibran Tu Makin Nampak Mat Salleh Mukanya. Cute Betul Gibran !!

Meninjau akaun Instagram Farah Nabilah, telah dikongsikan beberapa keping gambar percutian Farah bersama suami dan anak-anaknya. Sebagaimana yang semua sedia maklum, Farah sudahpun dikurniakan dengan 2 orang cahayamata iaitu Andre Omar dan Yusuf Gibran.

Dengan kapsyen tertulis ‘ To more holidays together. Alhamdullilah for all the blessings’, perkongsian Farah ketika di sebuah resort pesisiran pantai menarik perhatian warganet. Ramai yang memuji wajah Andre dan Gibran yang seperti anak mat salleh.

Klik gambar untuk info..

Andre memang sejak bayi lagi dikatakan berwajah mat salleh dan seiras dengan wajah anak Emma Maembong, Syariq Arshan Gabriel. Kini giliran adiknya Gibran pula yang membuatkan ramai orang geram melihat wajah putih dan gebunya itu.

Untung Farah kerana memiliki anak-anak yang comel. Baik abang mahu pun adik, dua-dua mempunyai daya penariknya tersendiri. Walaupun tidak aktif seperti dahulu dalam dunia lakonan, Farah kelihatan bahagia dan gembira di samping anak-anak dan suaminya menerusi perkongsiannya di Instagram.

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Sehingga kini, perkongsian oleh Farah ini telah pun meraih lebih 39 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ingatkan si abang tu dah muka mat salleh sangat. Sekali adiknya lagi muka omputih daaa.. handsome betul Gibran ni, geram je tengok.. ”

” Handsome dua-dua macm omputih.. muka Dre seakan anak emma maembong, very the blawn.. ”

” Eyy handsome anak-anak diaaaa.. Anak-anak Farah Nabilah semua iras Mat Saleh…. Hencem dua-dua.. ”

” Masya Allah Tabarakallah…. handsome handsome anak farahnabilahofficial , semoga mereka menjadi anak2 yg soleh, membesar dgn sihat dan baik akhlah serta budi pekertinya, berjaya dunia akhirat.. ”

” So cute Gibran, macam Andre masa kecil. Eei ni sorang lagi, muka anak mat salleh sangat. Muka bukan malay ni.. awk ni anak mat salleh keee comey ngat geram tgk.. ”

” Dua-dua hero handsome, ee handsome cute pulak tu anak-anak Farah ni. dua -dua muka mat salleh.. ”

” Comelnya budak 2 orang tu.. semua muka mummy nih, suka la tu. geram tengok gibran, macam anak omputih sama macam Andre juga.. ”

Klik gambar untuk info..

Semoga keluarga kecil Farah Nabilah ini sentiasa dirahmati Allah dan Andre Omar serta Yusuf Gibran membesar menjadi anak yang baik budi pekertinya, anak yang soleh, anak yang menghormati kedua ibu bapa serta membanggakan mommy daddy kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Nabilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT