” Pandainya Rizqaa berlakon, drama queen sangat haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Rizman Nordin, Rizqaa Tunjuk ‘Bakat Berlakon’. Amb0i Rizqaa, Pandai Eh Buat Acah-Acah Sed1h. Memang Drama Queen Sungguh Si Comel Ni !!

Semenjak kelahiran si kecil bernama Rizqaa ini, kehidupan pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin dan isterinya, Nurida Suriya semakin gembira dan bahagia. Rizqaa menyerikan lagi rumahtangga pasangan ini dengan telatahnya.

Rizman seringkali berkongsi wajah dan video Rizqaa dan si kecil yang pemurah dengan senyuman ini kerap kali mencur1 perhatian peminat. Meninjau akaun Instagram Rizqaanordin, telah dikongsikan satu video baru Rizqaa yang mencuit hati.

Dalam video ini, kelihatan Rizqaa dipegang oleh Nurida dan membuat muka sed1h seakan-akan ingin menang1s. Rizman yang merakam telatah Rizqaa ini bertanya mengapa Rizqaa sed1h dan beberapa saat selepas itu terus reaksi wajah Rizqaa berubah.

Dengan bermain lidahnya, si puteri kecil ini terus tersenyum. Amboi sudah ‘pandai berlakon’ sekarang, nak manja daddy Rizqaa sekarang ni. Penghibur hati mommy dan daddy sungguh si chubby ni. Alahai comel sangat Rizqaa.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Rizqaa ini meraih perhatian dan menghiburkan peminat. Muka cheeky betul bila senyum dengan lidah macam tu. Antara komen-komen peminat :

” Pandainya Rizqaa berlakon, So cute princess ni. She’s sooo pretty and adorable. Suka la tengok ig 3 beranak ni.. realistic.. “

” Cantikkknya Rizqa.. ger4mm aunty rasa nak cub1t pipi tu.. moga menjadi anak yg solehah ya, love rizqaa banyak banyak.. “

” Hi beautiful.. kecik kecik dah gorgeous.. dah besar nanti mesti makin pretty mcm mummy dia. Manjanya dengan mommy.. “

” Alolo comelnya dia, rambut kerinting kerinting tu. Ee ger4m betul, macam patung hidup tau Rizqaa ni. Adorable baby.. “

” Ger4mnya so adorable Rizqaa. A beautiful baby indeed. May Allah shower you with lots of love, wealth and happiness. Aamin.. “

” Halah pandai Rizqaa nak kenakan daddy. Muka seng1h tu buat ger4m tengok, comel terlajak la Rizqaa ni. Pr4nk tak jadi la sayang.. “

” So cute princess Rizqaa ni, anak manja daddy paling mengada ni. Pandai drama queen sangat hahha. Boleh jadi pelakon nanti ni.. “

Alahai Rizqaa, kecil-kecil sudah pandai main drama ye. Buat cu4k daddy la princess ni, haha. Semoga Rizqaa membesar dengan penuh sempurna dan kasih sayang, menjadi anak yang berjasa kepada kedua ibu bapa dan jadi anak yang ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaarizman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..