” Muka Mark lawak betul, cikgu terkej0t tu student rap haha.. ” – Netizen

Video Riena Diana ‘Menyanyi’ Rap Ala-Ala Loca B Yang Mencuit Hati. Reaksi Muka Mark Adam Tu Paling Tak Menahan. Meriah Betul Riena Rap, Bulat Terus Mata Mark. Fizi Muka Redha Je !! 

Bagi pendengar setia stesen radio H0t FM, suara Geng Pagi H0t yang ke udara setiap jam 6 pagi dari hari Isnin sehingga Jumaat bukan asing lagi. Fizie masih lagi kekal sebagai hos segmen itu dan diceriakan lagi dengan kehadiran Mark Adam dan Riena Diana.

Minggu lalu, Riena telahpun menyempurnakan tugasannya untuk menyanyikan lagu Peluang Kedua dendangan asal Nabila Razali. Walaupun hampir put0s asa, namun sokongan daripada rakan-rakan dan peminat memberikan Riena semangat dan keyakinan.

Meninjau akaun Instagram Mark Adam, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Riena sedang menyanyi rap. Mark yang menulis di kapsyennya yang Riena mengatakan dirinya menyanyi rap seperti Loca B.

Riena yang suka berjenaka ini memang mudah ngam dan sekepala dengan Fizie dan Mark. Melihat reaksi wajah Mark dengan mata terbuntang membuatkan peminat turut terhibur. Alahai macam-macam betul la Geng Pagi H0t ni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Mark ini mencuit hati peminat dan rata-ratanya terhibur melihat aksi 3 sekawan ini. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Haha muka Mark macam tertelan microphone haha. Menyanyi ke melalak tu, lucu la Riena ni. tapi enjoy dengar, kalau ada muzik mesti sedap ni.. “

” Comel je Riena, Fizi dengan Mark terkedu ek haha. Macam macam lah korang ni, teringin nak tengok Riena masuk MLM mesti kelakar kan.. “

” Lawak la korang haha, sad1s pulak aku dengor nya haha. Muka Mark tu sampai tercop0ng mata dibuatnya. Muka Mark dah menceritakan segalanya haha.. “

” Wey haha Mark, muka tu ad0i lah. puisi ke ni haha, terbawa bawa watak kampung people ni haha. Eh jap nyanyi ke tu haha, i kennot la Riena.. “

” Geng g1la g1la yek haha. Masuk air tiga-tiga ni, terbaik terkal4hkan lah abang Mark kali ni. Lepas habis cabaran nyanyi haritu.. riena makin konfiden terus rap hehe.. “

” Mungkin ini Loca C haha. Muka Mark lawak betul, cikgu terkej0t ke tu dengar student rap haha. Seng4l la korang, fizie redho jela muka haha.. “

” Lailerr confident level tinggi ooo, bila dah lepas nyanyi mesti nak nyanyi lagi. Adeh muka Mark tak leh tahan betul haha. lucu betul , ni rap ke mengeja kahkah.. “

Adui Riena tak pernah tak kelakar lah. Mark dan Fizie pun melayan sahaja telatah Riena yang g1la-g1la ni. Reaksi muka Mark memang buat ramai peminat yang terhibur. Loca B pun bolehlah Mark janji Riena tak menang1s lagi haha. Semoga Geng Pagi H0t terus menceriakan pendengar dan menjadi stesen nombor 1.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mark Adam, IG H0t FM

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..