” Lamanya tak muncul, cantik sungguh Nasha.. ” – Netizen

Wajah Terkini Nasha Aziz Sebagai Model Untuk Koleksi Raya Rizman Ruzaini Raih Perhatian Peminat. Wow Cantiknya Nasha, Awek Muda Sangat. Stunning Betul !!

Figura jelita ini sangat popular di era 90an, siapa lagi jika bukan Nasha Aziz. Sekalipun pernah mengh1lang seketika daripada dunia hiburan, perkembangannya sentiasa diikuti peminat. Bekas peragawati ini juga kini sudahpun di ambang usia 50an namun tidak banyak berubah dari wajahnya ketika muda belia dulu.

Akaun media sosial Nasha juga sep1 daripada sebarang berita dan kali terakh1r dikemaskini pada sekitar bulan Oktober tahun lalu. Hanya sekeping gambar dengan kapsyen tertulis ‘soon‘, perkongsian itu mendapat lebih 15 ribu tanda suka daripada peminat.

Hasil tinjauan kami di Instagram jurumekap terkenal Khir Khalid, telah dikongsikan sekeping gambar terkini Nasha Aziz. Khir yang mempunyai seni solekan yang cantik dan kemas ini membuatkan wajah Nasha bertambah seri dan jelitanya.

Memberitahu di kapsyennya, wajah Nasha yang disoleknya ini adalah untuk promosi Rizman Ruzaini Raya Luxe 2021. Nyata wajah Nasha ini mendapat perhatian daripada peminat. Masih terlihat seperti dahulu, wajah Nasha tidak banyak yang berubah. Tetap maintain g0rgeous, aura peragawatinya itu masih tetap ada.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Khir ini mendapat respon daripada peminat. Hasil seni tangan Khir ini juga mendapat pujian peminat selain dari wajah cun Nasha itu. Antara komen-komen peminat :

” Wow Nasha Aziz, Cantik forever, love sangat. please nak cantik macam ni, high five.. Lamanya tak muncul, cantik sungguh nasha. Dari kecik tengok dia dlm wayang.. haih.. tak b0san. “

” Cantik sangat, forever 25 stunning sangat. My Queen, lama tak jumpa Nasha. Beautiful done, darling Khir.. “

” Wow cantik sangat, stunning dia fuh. Ok menang, so pretty. This is ultimately stunning with yout magic hands.. “

” Lawa she, my childhood sweetheart. Laila Isabella yang always cantik. Tak berubah dari dulu, makin cantik let0pnya la.. “

” Wow mantain cantik, love hab1s. Cantik lens, she’s so pretty. So hot la Nasha Aziz, this is flawless Khir.. “

” Lawanyaa.. teringat muka dye belakon gerak khas. Sentuhan ajaib, still beautiful tak pernah tak cantik la sis Nasha Aziz ni.. “

” Cantiknya idola i.. dulu masa sekolah.. kawan2 aku gelar aku nasha aziz.. sbb aku suka sgt dgn nasha aziz .. “

Memang awet muda sungguh Nasha ini, dulu dan kini tetap nampak menawan. Terubat juga kerinduan peminat dengan gambar Nasha ini. Apa pun, semoga Nasha sentiasa sihat dan berjaya dalam apa jua lapangan dan buat Khir, teruskan hasil seni sebegini dan jadi yang terbaik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Khir Khalid, IG Nasha Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..