” Hampir setahun tak update. Sekali update, cantik sangat g0rgeous.. ” – Netizen

Wajah Terkini Nasha Aziz Buat Ramai Peminat Teruja. Semakin Berusia Semakin Cantik Kan, Awet Muda Betul Nasha Ni !!

Figura ini sudah mula menapak dalam bidang seni tanahair sejak era 90an lagi. Nasha Aziz satu nama yang cukup gah pada ketika itu. Bermula sebagai model, wajah cantik yang dimilikinya dan badannya yang tinggi lampai membuatkan Nasha menjadi sebutan peminat.

Nasha yang kini sudahpun lewat 40an usianya pernah hil4ng seketika daripada dunia seni. Terpal1t dengan berbagai ins1den dan sibuk menjaga ibunya yang uzur, Nasha hanya sesekali sahaja berkongsikan perkembangannya di laman sosial miliknya.

Meninjau akaun Instagram Nasha Aziz, telah dikongsikan sekeping gambarnya yang kelihatan anggun dan bergaya. Nasha yang hanya menulis sepatah perkataan berbunyi ‘soon’ di ruangan kapsyennya itu seolah-olah ingin memberitahu satu perkhabaran yang akan dilakukannya kelak, membuatkan peminat mula berteka-teki.

Sudah beberapa bulan Nasha tidak mengemaskini akaun Instagramnya ini dan kali terakhir postingnya adalah penghujung Disember 2019 yang lalu. Pastinya peminat yang selalu mengikuti perkembangan dirinya teruja dengan penampilan terkininya itu yang sangat berbeza dan menyerlahkan lagi kecantikan yang dimiliki aktress ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Soon

A post shared by Nasha Aziz (@nashaaziz) on

Makin cantik Nasha sekarang malahan nampak awet muda seperti era 90-an dulu. Perkongsian terbaru daripada Nasha ini telah meraih perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Tak pernah tak g0jes dari dulu sampai la. know what, me and my friends siap tu4ng kerja sbb nk pi tengok wayang kad cinta… ni crita 90an la.haha.. “

” Hampir setahun tak update. Sekali update, cantik sangat. G0rgeous & s3ks1… tak penah tak chantek. Stvnning as always cantik sgt. Tak mam4h usia still younger my sis.. “

” Last jumpa 2-3 bln lepas kot kat petrol pump di setapak… sis naik keta nissan murano… nk pi teg0q segan pulak…. “

” Rindu kt best aktres bernama nasha aziz. lawo sangat, backlah macam dulu. rindunye nk tgk kak nasha blakon lg.. “

” Lame tk tngok kak nasha cantik la makeup mcmni. Walupun tua, nampak muda. tak pernah tak syantiq.. “

” Setelah lama menghil4ng skrg muncul cantik bak bidadari… cantik sgt. muda je nmpk, Nice look different, lainnya muka makin muda.. “

” YG NI tak dinafikan melet0p tahap keb4b0m….. Mmg cantik g1ler ni nashaaziz. Semakin muda. Kal4h artis muda heee.. “

Tidak berubah langsung wajah Nasha ini masih tetap kelihatan menawan dan jelita. Bagaikan tidak dimam4h usia, Nasha semakin berseri-seri wajahnya itu. Apa pun, pastinya peminat tidak sabar menanti perkembangan terkini yang bakal diberikan Nasha nanti. Semoga Nasha terus success dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nasha Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..