” Comelnya Fateh, makin pandai bergaya. Leng chai.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Adam Corrie, Adam Fateh Lee Yang Semakin Pandai Bergaya. Amboi Fateh, Makin Comel Bud4k Kecil Ni. Senyum Tu Manis Sangat !! 

Pelakon hebat Adam Corrie Lee bukan nama asing di kalangan peminat dan kini Corrie banyak menjayakan program keagamaan dan bergelar duta MAIWP. Corrie yang menikahi Fazima Fuad sudahpun dikurniakan seorang anak lelaki diberi nama Adam Fateh Lee yang kini berusia 2 tahun.

Meninjau akaun Instagram Adam Corrie, telah dikongsikan sekeping gambar Corrie bersama Fateh di dalam van. Kelihatan dalam gambar ini, Fateh memakai cermin mata kanak-kanak dan tersenyum manis apabila gambarnya diambil bersama abahnya itu.

Corrie yang menulis di kapsyennya Fateh berselfie bersama abah sementara ibunya berada di luar van menanti. Umum mengetahui Corrie yang asalnya berbangsa Cin4 berhijrah menjadi seorang muslim sekitar tahun 2007. Setelah beberapa bulan berhijrah, Corrie akhirnya menjejakkan kakinya ke Tanah Suci Mekah.

Corrie yang pandai berbahasa Kant0nis dan H0kkien ini turut mengajar Fateh kedua-dua bahasa ini dalam kehidupan sehariannya selain bercakap dalam bahasa Melayu. Fateh juga sudah memahami perkataan simple ketiga-tiga bahasa ini dan ianya ada dikongsikan pada Instagram Corrie terdahulu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang manis sungguh senyuman Fateh membuatkan wajahnya lagi cute. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Leng chai, kacak anak bro. Semoga menjadi anak yang soleh. Dah pandai melawa.. dh besar ye.. handsome dh tu Fateh.. “

” Hencemnya adik fateh ni. Amboi kemain lagi senyum tu. Makin pandai bergaya Fateh comel. cepat cikit laa.. ci4n mak kt luar tu.. “

” Comey betul Fateh, Huhhh encemnya fateh dgn abah. Dragon.. Makin handsem owh.. Hati senang na… “

” Comelnya Fateh, lama ta appear. Makin besar makin comel Fateh ni. Besar mesti leng chai macam abahnya masa muda dulu.. “

” Assalam fateh comel nye dah besar.. semoga besar nanti jadi anak yg soleh ya dengar ckp kedua ibu dn ayah.. taat perint4h Allah.. “

” Halah halahhh comel sgt dak fateh nii, senyum mahal tu. Bukan main abah pun melayan Fateh, pakai spek lagi tambah handsome.. ” 

” Comeyyy sungguh la fateh ni. dah makin besar dan handsome Fateh sekarang. Pandai selfie pulak tu, ger4m tengok.. “

Amboi Fateh bukan main lebar lagi senyumannya itu, sudah pandai selfie dengan abah. Peminat juga ramai yang memuji kecomelan wajah Fateh ini. Apa pun, semoga Fateh membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa menjadi penyejuk hati kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Corrie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..