” Comelnya Fateh, bila dah buat sal4h itu.. ” – Netizen

Adam Corrie Lee Kongsi Gambar Anaknya, Adam Fateh Lee Kant0i Bermain Dengan Bedak. Comelnya Fateh Buat Muka, Terus Daddy Tak Jadi Nak Mar4h !!

Majoriti anak-anak peringkat usia 2 ke 3 tahun memang suka bermain bedak tidak kira lelaki atau perempuan. Begitu juga anak pasangan pelakon Adam Corrie Lee dan Fazema Mohd Fuad yang bernama Adam Fateh Lee yang kini berusia 2 tahun lebih.

Meninjau ke laman Instagram milik Corrie, telah dikongsikan sekeping gambar Fateh yang sedang menyor0k di belakang sofa dengan memegang sebotol bedak. Terdapat bedak pada baju jumpsuit yang dikenakan oleh Fateh serta pada pipinya.

Bedak bukan sahaja boleh dilihat pada bajunya tetapi pada lantai, pada karpet dan juga pada sofa yang berdekatan. Fateh membuat muka comel dan tersenyum simpul seperti orang yang tidak melakukan kesal4han. Wajah comelnya mengundang rasa ger4m pada peminatnya.

Sememangnya kanak-kanak seusia Fateh sangat suka bermain dengan sesuatu yang ada rasa tekstur dan rasa sebagai contoh bedak. Apatah lagi seron0k boleh sapu bedak di badan dan muka. Selain itu, teruja dengan bau bedak yang wangi.

Ikuti perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat mengatakan bahawa budak-budak memang suka bermain dengan bedak. Selain itu, ada juga yang mengatakan bahawa semakin besar Fateh semakin menyerupai wajah Corrie. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Alam4k.. Kant0i la.. Permainan terbaik anak2 bang.. Hab1s la bedak.. Siaplah nti mak dia menyanyi.. Haha comey.. Siap nyuruk blkg sofa.. Comel nye Fateh.. dah besar dia.. “

” Alahai.. Cute nye fateh.. Ank2 kecil mmg suke sngt dpt main bedak kan.. Ape la yg ade dlm pikiran nye kan.. Bila sel2 otak sedang berhubung.. “

” Budak2 mmg suka sngat main bedak.. Putih dn wngi katanya.. Lima minit kmdian.. mak2 akn brtukar mnjdi snga.. Adoilah Fateh.. “

” Anak bertuah ni.. habis sofa bertomp0k.. Part paling s0sah nk bersih tu.. Dia buat muka macam tu terus tak jadi nak mar4h… hahahaha.. “

” Budak2 semua suka sgt kn main bedak nie.. sma mcm anak.. tak leh jumpa botol bedak.. omeinya dia.. Moga jd ank yg soleh bjgia d brjya dunia akh1rat utk adam.. “

” Sama muka ayahnya la.. Pandainya dia.. Dah besar.. Dulu bby je.. Fateh da mandi lom tu?.. main bedak sorok2 eh.. Bertuah nya la anak.. Mau ibu tersenyum ni.. “

” Ini mmg mainan wajib bdk2.. pantang nampak bedak.. Comeh je fateh.. bila dah buat sal4h tu.. Sel otak sedang berhubung tu abi.. hahaha.. “

Kanak-kanak seusia Fateh memang suka mencuba benda yang baru. Comel betul wajah Fateh apabila dah buat sal4h dan sabarnya Corrie melayan kerenah Fateh. Semoga Fateh membesar menjadi anak yang soleh, berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Corrie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..