” Mataku melekat dekat bathroom Elly, design and view w0w amazing.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Gambar Menemani Suaminya Cikgu Azlan Membuat Kerja Sekolah Namun Sudut Tandas Di Bilik Elly Jadi Tumpuan. Fuhh Dan Macam Hotel Tengok, Kerlass Taste Kep0m !!

Nama Elly Mazlein mencan4k naik setelah lakonannya dalam drama Kampung People tahun lalu menjadi trending. Memiliki sikap yang happy go lucky, karakter Elly di luar ini menyenangkan hati peminat dan setiap kali Elly bersiaran di kaca TV, pasti gayanya membuatkan ramai peminat terhibur.

Elly yang bertemu jodoh dengan Cikgu Azlan atau atau dipanggil peminat sebagai Papa Awan Nano Januari lalu kini semakin bahagia dengan kehidupannya. Rezeki Elly dalam bidang seni juga dilihat semakin mencur4h-cur4h dan semakin banyak tawaran diterimanya.

Meninjau akaun Instagram Elly Mazlein, telah dikongsikan sekeping gambar Cikgu Azlan sedang menyiapkan tugasan kerja sekolah untuk pelajar-pelajarnya. Elly yang mengambil gambar secara diam-diam ini turut memberitahu yang dia sedang menemani suaminya itu.

Kelihatan dalam gambar ini sedikit susun atur kamar bilik Elly di mana tersedia ruangan TV dan meja kerja. Namun Cikgu Azlan lebih selesa untuk membuat kerja di lantai. Apa yang menarik perhatian adalah tandas bilik mereka yang transparent dan dikelilingi cermin yang jelas menampakkan keseluruhan dalaman tandas itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang nampak menarik tandas dalam bilik Elly ini dan mata-mata peminat semuanya tertumpu melihat rekaannya itu. Antara komen-komen daripada mereka :

” Gittewww t0ilet transparent pun. Apalagi kak lina kep0m, pergilah buat2 nak mandi kat depan sana tuu.. ”

” Sorry kak lina mata saya tertumpu pada bathroom kak lina sebab nice design & view wawwww amazinggg. taste kak lina kep0m sgt international.. ”

” Meja pun ngadap tub mndi tu kak lina, tak siap ler homework cikgu haha t0ilet transparent kerlasss.. ”

” S3ks1nya nya bathroom kak kep0m. yg lain gelap itu je nmpk terang. T0ilet da mcm bilik meeting.. menang1sss dekkkkkk.. ”

” Sme je agk2 nye semua cikgu… Dh ad meja cntik, sedp dduk bwh jugk. Meja menghadap tandas, buat tambah semangat nak tanda kertas murid.. ”

” Sweet nya kak lina temankan cikgu uat kerja sekolah…. mataku melekat dkt bathroom elly mazlein .. transparent n lawaa.. ”

” Ad0hh toilet je dh nampak mewahh… Kerlass kak lina p0m. Lampu t0ilet kak lina mmg g0jes, international level gituuuu.. ”

” Waah kemain lg kak kep0m t0ilet transparent kaauu. t0ilet kak pom kerlasssss cantik. S3ks1 shower kak kepommm.. ”

Wow bukan main cantik tandas Elly, ada citarasa tersendiri dan nampak sangat kemas susun aturnya. Kalau begini tandasnya, pastinya kamar beradunya lebih lagi. Apa pun, semoga Elly sentiasa gembira di samping suami tersayang dan sentiasa dikurniakan Allah rezeki yang melimp4h ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..