” Ayahnya pun tak boleh simpan rahsia. Haha, tahu m4lu diorang ye.. ” – Netizen

Video Aidil Aziz Bermain Bersama Anak-Anak Buat Ramai Terhibur. Haha, Dah Sampai Terkant0i Rahsia Jemaima  !!

Hubungan pelakon Aidil Aziz bersama anak-anak tirinya, Putra Rayfal dan Puteri Raysha Jemaima sememangnya sangat rapat. Mereka begitu mesra bersama Aidil dan Aidil juga melayan mereka dengan begitu baik sekali seperti anak kandung.

Menerusi akaun Instagram, Aidil telah memuatnaik videonya bersama Rayfal dan Jemaima. Disebabkan pada masa sekarang Selangor dan Kuala Lumpur sedang dalam tempoh PKPB, Aidil banyak menghabiskan masa bersama anak-anak.

Mereka bermain satu permainan dengan membuat gaya yang disebutkan oleh Aidil. Antaranya membuat mata sepet, mata putih dan bermacam-macam lagi. Namun di akhir video, Aidil meminta membuat muka sedang meminum susu dan Jemaima membuat gaya seperti meminum susu dengan menggunakan botol.

Jemaima yang membuat gaya meminum susu menggunakan botol dan ternyata bahawa Jemaima masih lagi mengh1sap botol susu. Apabila dia tersedar bahawa sudah terkant0i terus Jemaima berasa m4lu dan ‘memuk0l’ daddynya. Ad0i, sabar je la, haha.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Anak2 mengamuk..tolong­čĄ¬

A post shared by Aidil Aziz. (@itsaidilaziz) on

Video tersebut telah menghiburkan peminat dan ramai memberi tanda like dan emoji ketawa melihat reaksi Jemaima apabila terkant0i. Antara komen-komen yang diberikan mereka :

” Ahahaha rahsia terb0ngkar still h1s4p susu, Ayahnya pun tak boleh simpan rahsia. Tahu m4lu diorang ye.. “

” Hahahahha. Esperesii muke tuuuu .. Hahahah kant0iii tau m4lu.. tahu pun malu h1sap botol.. lawak, seronok tengok diorang seronok.. kant0i.. “

” Kikikiki jemaima is4p susu lg ya… comel anak beran4k.. Kant0i.. kah3 comel je bapaknya nak kant0i anak2.. haha, lawak hangpa semua.. “

Untuk makluman, Aidil dan Fasha telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2019 dan mereka telah pun dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada Ogos lepas. Ini merupakan perkahwinan kedua Fasha selepas perkahwinan pertamanya berakhir pada tahun 2016.

Alahai, seronok melihat gelagat anak-beran4k ini. Nampak sangat Aidil pandai mengambil hati Rayfal dan Jemayma dengan hubungan yang begitu akrab sekali. Semoga Putra Rayfal dan Puteri Raysha Jemaima menjadi anak yang baik, taat pada ibubapa dan menjadi anak yang soleh serta solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidil Aziz, Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..