” Comelnya, macam muka mama dia.. ” – Netizen

Wajah Terbaru Anak Kedua Saharul Ridzwan, Fateema Azzahra Yang Semakin Comel. Alahai Mata Tu Ikut Mummy Sangat, Kecil-Kecil Dah Cantik !!

Pelakon kacak, Saharul Ridzwan antara pelakon yang sering menjadi hero dalam drama-drama tempatan. Walaupun sudah mendirikan rumah tangga, Saharul tetap menjadi antara pelakon utama kegemaran bagi peminat-peminat drama tempatan.

Meninjau ke akaun Instagram, Saharul memuatnaik gambar terkini anak keduanya, Fateema Azzahra. Fateema dilahirkan pada Jun lalu kini sudah 6 bulan. Kehadiran Fateema menambahkan lagi keceriaan dalam kehidupan Saharul dan isteri, Deena Emir.

Pasangan ini sememangnya menginginkan cahaya mata perempuan selepas mempunyai seorang cahaya mata lelaki, Muhammad Luth Ali yang kini sudah berusia 3 tahun. Saharul dan isteri gemar berkongsi perkembangan anak mereka di akaun Instagram masing-masing.

Semakin Fateema membesar, wajahnya semakin seiras seperti abangnya, Luth Ali. Namun part mata tu macam mata mommy dia sangat. Alahai, comel sangat Fateema. Ger4m melihat wajahnya dan makin m0ntel lah Fateema. Kecil-kecil dan nampak cantik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Kebanyakan netizen memuji wajah comel Fateema. Ada yang menyatakan wajah Fateema banyak mengikut wajah Saharul dan matanya mengikut mata Deena. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comel fateema. Cepatnya rambut dia lebattt….. Dah macam muka abang dia.. comei, Koho comey fateema wehhhh. cantik.. “

” Comelnya moga menjadi anak yg solehah. Daddy’s face, comelnya…. brp bulan nie. Alahai comey.macam muka mak dye.. “

” Mashaa Allah.. comelnya die.. Muka ayah dia sangat eh. cantiknye… baby lg dah cantik, comel..macam muka ali jugak, versi girl.. “

” Mata tu mewarisi wife awk la saharulridzwan … kimslm puan awk yg cantik tu.. suke tgk muke die.. sejuk je.. alah alah, comelnya awak.. “

” Asalamualaikum fateema.. iiih comelnya. Mcm muka abang dia je…. comel. Ma Syaa Allah…. Indahnya anugerah Allah Ini…… Alhamdulillah….. “

” Wsalam… Alahai… Bamb4m… Comel.. Tarik hidung bolehhhhh, muka mummy. Comeynya..gebu cinta hati baba.. cutenya baby sayang.. “

” Ya Allah temb4mnya comel sangat rasa macam nk cub1t. anak bertuah baba ni. comelnya macam muka mama dia..  Comei sgt2 semoga menjadi ank solehah dunia akhirat. aaminn.. “

Kedua-dua anak Saharul sememangnya comel-comel belaka kerana mewarisi kecantikan si ibu dan ketampanan si bapa. Semoga Fateema Azzahra membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah dan anak yang membanggakan kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..