” Comelnya, asyik tengok mommynya je.. ” – Netizen

Video Gelagat Ara Adreanna Ketika Ibunya, Bella Astillah Membuat Review Buat Ramai Terhibur. Alahai, Dia Punya Pandangan Pada Mommy Tu Cute Jer, Ara Pun Comel Bertudung !! 

Ara Adreanna merupakan anak kedua Bella Astillah dan Aliff Aziz. Kehadiran Ara dalam kehidupan pasangan suami dan isteri ini menambahkan lagi seri kehidupan rumah tangga mereka kerana sudah lengkap dengan sepasang cahaya mata.

Meninjau ke akaun Instagram Bella, satu video telah dikongsikan. Video tersebut merupakan perkongsian Bella mengenai program aqiqah daripada Aqiqah Centre Dot Com. Bella juga turut melakukan aqiqah untuk anak perempuannya itu.

Namun apa yang mencur1 perhatian ramai ialah gelagat Ara yang begitu asyik merenung ibunya ketika sedang bercakap. Ara melihat ibunya tanpa berkelip mata seolah-olah terpeg0n melihat ibunya. Alahai, mommy cantik sangat yer Ara.

Gelagat Ara turut membuatkan Bella hil4ng fokus dan hendak ketawa. Ara juga dilihat begitu comel memakai tudung dan wajahnya nampak seiras sangat dengan Bella. Nampaknya Ara lebih menjadi perhatian di dalam video yang dikongsikan.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen turut terhibur melihat gelagat Ara yang asyik merenung Bella. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Eeee comelnya. Ara terpeg0n tgk mommy so cantik anggun berseri sbb bertudung.. bud4k kan hati bersih.. tergam4m dia tenung mommy.. “

” Comelnya Bella dengan Ara. Ala cute nya ara tgok mommy dia. Ara pandang wajah bella tk kelip2 mata dia… Wondering siapa ni.. “

” So cute Ara. Cantiknye akak Bella Kita bertudung.. and baby pun so cute.. Dia pun her4n, apsal cantik sgt mummy i niii.. Hihi.. Cute girl.. “

” Comelnyaaa… asyik tgk mommynya je. cantik betul mata Ara.. Cantiknya baby, ger4mlah tengok.. Cumilnya nda lari tu mata bh mening0k2 mommynya… “

” Comelnya, Hahhahaha ara pun tak payahlah pandang pelik kat mummy mcm tu. ara mau bilang cantiknya mama nya  adore you kakak .. bak kata lailer , beautiful inside and out.. “

” Tak fokus apa bella ckp… mata tertumpu kat ara je… dia tenung je mommy dia… Mummy cantik sgt..yu y asyik nak teng0k je tu.. “

” Bijak nya dia… tak kelip Tu tgk ibu dia. Dia suka tgk mommy dia cntik pakai tudung.. ‘cntiknyaaa mommy sayaa’-araaa bilang.. “

Alahai, comel sangat Ara dan ger4m sungguh melihatnya. Admin pun lebih fokus kepada Ara daripada perkongsian mommy, hehe. Semoga Ara Adreanna membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah serta anak yang membanggakan ibubapa.

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..