” Kes1an Taju, banyak kali ulang tengok. Tak pernah tak kelakar.. ” – Netizen

Harris Annuar Kongsi Video Ketika Memesan Makanan Secara Drive Thru Bersama Rakannya, Tajuddin. Taju Dah Excited Ingatkan Harris Nak Tolong Bayar, Sekali Terkena Member Tu. Sampai Terkul4t-Kul4t Muka Taju, Memang Lawak !!

Harris Annuar merupakan seorang selebriti dan anak kepada usahawan terkenal, Kak Ton di Malaysia. Pemenang tempat ketiga finalis hero remaja ini sangat rapat dengan mummynya. Seringkali memuatnaik perkongsian bersama mummy di Instagram membuatkan ramai yang tidak ker1ng gusi melihat telatah mereka berdua.

Selain itu Harris juga selalu berkongsi video bersama rakannya, Tajuddin Bakar atau mesra dengan panggilan Taju. Terbaru satu video telah dikongsikan yang memaparkan gelagat mereka berdua ketika memesan menu makanan di kawasan pandu laju (drive-thru) McDonalds.

Taju memesan double cheese burger. Lebih menarik perhatian apabila Taju memberitahu dirinya tert1nggal duit, namun tindakan sp0ntan Harris yang cuba menenangkan Taju kelihatan sangat menghiburkan. Jika dilihat gaya Harris itu sudah nampak ciri-ciri kawan yang baik tetapi lain pulak jadinya, kelakar hahaha.

Tanpa disangka dengan gaya selamba Harris yang memberitahu Taju “takpe.. takpe.” tu adalah dengan membatalkan pesanan tersebut. Kelihatan wajah Taju berubah dengan reaksi terkej0t. Ma1nkan perasaan betul. Kelakar sangat, terkul4t-kul4t muka member.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Harris ini telah mendapat banyak tanda suka. Ramai yang terhibur dan tidak menyangka tindakan yang akan dibuat oleh Harris. Betul-betul banyak akal Harris ini, pandai betul bergurau. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Kes1an taju.. Abang buat laa video cane pun saya tetap hensem.. yg ni lagi laa p terus betul.. kur4ng asamm hahaahahahaha kes1an diaaa.. “

“ Nay4 member wey.. Mat12 ingat nak bayarkan rupanya cancel order.. hahhaha ma1nkan perasaan.. mmg kej4m.. “

“ HAHAHAHAHAHAH H4REY TUL MEMBER.. S1an Kawan.. Apa punya kawan hahahahahaha.. Kecew4 member.. Member terbaik.. “

“ Ciri-ciri kwn yg terboek.. Kisah sed1h hari ini.. Kalau dr dulu dia bg idea ni kan bgus Hahahahah.. das4rrrr hahaha.. kes1an kawan dia weh.. “

“ Baguss punyo saim.. Hahahaha.. Buleh try buat.. Adoii sampai ati terkul4t2 member..
Seng4l laaaaa.. fuhhhh auto sav4ge.. “

“ Tak tau nak s1mpati ker nak gelak.. Ini yang dinamakan sak1t tak berd4rah.. Kena f4kehope bohhhhh.. Hahahaa.. parop laaa .. “

“ Adoyaiii s1ot laaa.. Kes1an taju… Byk ulang tengok.. Tak pernah tak kelakor.. Hahahaahahahahaaaaaa jah4t tawwww deniiiiii.. “

Alahai, kes1annya Taju. Confident dah ingat member nak tolong bayar dan belanja. Namun lain pulak gurauannya. Apa-apapun kami di Berita Kopak mendoakan semoga persahabatan yang terjalin antara kalian berdua sentiasa berpanjangan sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG harrisannuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..