” Nampak macam Sam dan Zizie je haaa.. ” – Netizen

Wajah Anak Perempuan Datin Seri Zizie Izette Dan Shaheizy Sam Cur1 Perhatian Peminat. Wah, Nampak Sangat Junior Masing-Masing. Muka C0py Dan Paste Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Seri Zizie Izette, p0sting terbaru Zizie telah mencur1 perhatian para peminatnya. Zizie telah memuatnaik beberapa keping gambar anak perempuannya, Aalisa Belle Izette bersama sepupunya, Sarima Samheizy.

Sarima merupakan anak kepada pelakon, Shaheizy Sam yang juga merupakan adik kepada Zizie. Sarima atau mesra dipanggil Mima dan Aalisa pula mesra dipanggil Cicabelle adalah sama umur atau sebaya.

Apa yang mencur1 perhatian peminat ialah wajah kedua-duanya ini sangat seiras dengan ibu atau bapa mereka. Mima sangat seiras dengan wajah bapanya, Sam manakala Cicabelle pula seiras dengan wajah ibunya, Zizie.

Perkongsian ini telag menerima lebih 4 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Zizie juga turut berkongsi satu video yang memaparkan gelagat masing-masing yang kelihatan masih malu-malu untuk bermain bersama.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang ger4m melihat kecomelan dua sepupu ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sebaya kan kak zizie.. so adorable.. Comey.. Cica malu nampak kiut ja.. Part lari tu.. So cute..zizie junior.. “

” Suka tgk anak2 datin. cantik2 hensem2. cute sgt. ceria semua. happy family.. TERPALING CUTE, CICABELLE.. “

” Cica deb4b.. cute.. Nampak mcm sam dan zizie je haaa.. Ger4mnyerrrr klau dia ank buah saya….. dah lama kena gig1t2 syg.. “

” Muka lebih krg je… comel dua2. Sam n Zizie Junior.. Ger4mnya si baju belang nie.. So adorable Must see her soon, while she’s still huggable.. “

” Dua2 comel nya. comellah mima, muka sebijik sam.. Muka daddy c&p comel sgt..  ohhh very kiutt meltingggg.. “

” Dah besor dah anak d4ra u.. Comey sungguh cica ni.. b4mb4m nya dia .. Ishhhh zz jr sangat.. comelnya ank d4ra .. “

” She’s soooo go0eous, just like mommy Love her smile .. I like this girl.. You melting my heart so adorable.. “

Bak kata pepatah ‘ ke mana tump4hnya kuah, kalau tidak ke nasi’, Mima seiras seperti bapanya manakala Cicabelle seiras seperti ibunya. Semoga kedua-duanya membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan