” Aww melting tengok, heartbre4ker la Emelia.. ” – Netizen

Video Gelagat Manja Anak Datin Dr Halina, Sophea Emelia Mengusik Abangnya, Sheikh Adam Tidur Buat Netizen Terhibur. Berkali-kali Pel0k Dan C1um Abang, Penyayang Sangat Si Kecil Ni. Adam Pun Sampai Ke Sudah Tak Bangun, Haha !!

Setiap kali video anak Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Shukor dikongsikan kepada umum, pastinya ada sahaja yang menarik perhatian ramai. Si kecil bernama Sophea Emelia antara yang menjadi kegemaran ramai pengikut.

Meninjau akaun Instagram Dr Halina, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Emelia mengacau abangnya, Sheikh Adam yang sedang lena tidur. Kata Dr Halina, Emelia ini memang girlish dan suka memel0k orang.

Sudah pandai berjalan, semakin ligat Emelia dan ada sahaja aktiviti yang dilakukannya. Dalam video ini, Emelia kelihatan berada di tepi abangnya, Sheikh Adam yang sedang lena tidur di atas sofa. Memel0k Adam dan menc1um pipinya berkali-kali, Emelia memang seorang adik yang manja.

Lagi ditegur Dr Halina, semakin Emelia membuat gelagat manjanya itu. Adam pula, lenanya bukan main lagi. Tidak tergug4t langsung sekalipun Emelia sudah memanjat dan baring di atas badannya. Alahai comel lah dua-dua, seorang penyayang dan seorang lagi penyabar.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel dua beradik ini menghiburkan peminat yang menonton video tersebut. Antara komen-komen peminat :

” Alhamdulillah, dah pandai ada perasaan berkasih sayang sesama adik-beradik. Abang pun bagus, tak buka mata sampai ke sudah haha.. “

” Alooo omeynyaa emeliaa. perasan jgk adam dgn noah tak mar4h mar4h pun kalau twins kacau depa lena. layan je how sweet laa abg twins ni.. “

” MashaAllah sayangnya emilia pada abang dia.. so the sweet eeh. Hihi Abg lena sungguh. ger4m betul dengan Emelia nih. Mengidam nak pel0k pel0k gom0l gom0l dia.. “

” Awwww melt1ng nengoknya. You are definitely the world’s most adorable heartbre4ker la Emelia. tak jemu tengok dia haha.. “

” Mahal video ni, halah halah manjanya Emelia soo sweet. Sedap jadi abang. Kene kacau pun masih nyenyak tdo.. “

” Sabar betul Adam. Rilek je layan tidur haha. Emilia ni, ger4m je tengok dia, manjanya dia.. sayang betul kat abang.. “

” Adam memang deep sleeper eh dr. beria adik dia k1ss dan pel0k tak bangun-bangun. Alahai cute nya Emelia. Penyayang pulak tu.. “

Kalau sudah perempuan, sifat manja tu memang lebih berbanding lelaki. Membebel pun extra dari anak lelaki semestinya. Apa pun, semoga Emelia membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang solehah untuk kedua orang tua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Halina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..